Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Апр 2010, 21:12

Admirala написа:Е да, но след като сте влезли в системата сте записали, а не сте били записали пък след това сте влезнали ?

Това главоблъсканица ли е?
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Admirala » 28 Апр 2010, 22:37

Чул съм, че в кв.Хаджи Димитър-София, имало квартири, които се давали на полицаите от провинцията. Колко е вярно незнам. Може ли някой по-добра информация да каже. Ако да, как става номера и т.н. :roll: :roll: :roll:
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Апр 2010, 22:43

Admirala написа:Чул съм, че в кв.Хаджи Димитър-София, имало квартири, които се давали на полицаите от провинцията. Колко е вярно незнам. Може ли някой по-добра информация да каже. Ако да, как става номера и т.н. :roll: :roll: :roll:

Tи още не си постъпил, пък за квартири мислиш.Това е най-малкия ти проблем. ;)
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Admirala » 28 Апр 2010, 23:06

Проблема ми е , че проблемите са ми много и се чудя кой е по-голям и искам от сега да мога да получа някаква информация.
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Апр 2010, 23:11

Admirala написа:Проблема ми е , че проблемите са ми много и се чудя кой е по-голям и искам от сега да мога да получа някаква информация.

Има изнесена информация в Управленията, както и служители, които могат да ти дадат таква в определено време, така като гледам имаш и най-големия източник на информация - Интернет.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот jim beam » 28 Апр 2010, 23:36

Admirala написа:Чул съм, че в кв.Хаджи Димитър-София, имало квартири, които се давали на полицаите от провинцията. Колко е вярно незнам. Може ли някой по-добра информация да каже. Ако да, как става номера и т.н. :roll: :roll: :roll:

Да,има такива общежития там,но единственото което знам е,че можеш да кандидатстваш за такова само ако нямаш и не си кандидатствал с адресна регистрация от София.Друго за съжаление немога да ти кажа,но ще се радвам някой ако знае нещо допълнително,което ще бъде полезно.
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот cz75bdpolice » 01 Май 2010, 11:56

Да не питаш за общежитието на МВР,известно като МАНАСТИРА ШАО ЛИН :lol: .Там било ужасно като условия за живеене,но много евтино като се има впредвид наемите на квартира в София.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот Lord » 01 Май 2010, 13:05

Адмирале, въпросът с ведомствено жилище е уреден във вътрешната нормативна база на МВР, нещата не са толкова прости. Навсякъде по звената има сформирани постоянни комисии, които разглеждат всяко едно заявление и го решават по същество. Много неща се вземат под внимание, членове на семейството, доход на член, брой децаи т.н....
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 01 Май 2010, 13:52

cz75bdpolice написа:

Да не питаш за общежитието на МВР,известно като МАНАСТИРА ШАО ЛИН :lol: .Там било ужасно като условия за живеене,но много евтино като се има впредвид наемите на квартира в София.

Братко , живял съм в ШАО-Лина , по - едно време беше доста евтино , но наистина Условията не са добри.Но както си го направиш , все пак . Относно сегашния наеми , не ми се вижда за тези условия тия пари , ама карай да върви
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 03 Май 2010, 00:19

Offtopic
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР