За форумната етика! Или кой кой е?

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: За форумната етика! Или кой кой е?

Мнениеот slaron » 29 Ное 2009, 14:33

kapandura написа:Хей!
Само да внеса яснота и за мен.
Това на снимката не съм аз!
Това е моя брат близнак 8-)
Звездите ми го говорят
:D :D :D

:shock: Да бе! Вярно, че го познавам, от наше село е чиляка! ;) :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Re: За форумната етика! Или кой кой е?

Мнениеот BLACKJ » 19 Мар 2010, 11:35

monika написа:
slaron написа:Я-я-я! Аватара на Моника си е супер, откога съм му хвърлила око, ама тя не си го дава... :cry: :cry: ;)

Не мога да ти го дам, защото това е снимката от личната ми карта. :lol: :lol:

Тогава що се сърдиш,че тъй те запознах с жена си :?: :lol: :lol: :lol:
"Живей Днес,защото Вчера няма да се върне,а Утре може и да няма!!!"
НЕ СЪМ ОТ ВЧЕРА!!!

http://www.vbox7.com/play:9fb723f4 - в памет на загиналите колеги
ОЧАРОВАНИЕТО ОТ ЗНАНИЕТО Е В НЕЗНАНИЕТО!!!
Аватар
BLACKJ
старши Полицай
старши Полицай

Re: СФСМВР иска отговори !

Мнениеот Lord » 30 Апр 2010, 21:36

osata написа:Ама нали съм набеден като върл защитник на СФС от няколко "нечетящи" този форум :lol: ,
да вземам да си поддържам линията на поведение.

:evil: Не се гъбаркай, Човека може да ти бъде дядо. Уважавай старите хора, въпреки деменцията им, момко! :lol:
КОМИСАР

Мнениеот SYNOPTIK » 30 Апр 2010, 22:05

Lord написа:
osata написа:Ама нали съм набеден като върл защитник на СФС от няколко "нечетящи" този форум :lol: ,
да вземам да си поддържам линията на поведение.

:evil: Не се гъбаркай, Човека може да ти бъде дядо. Уважавай старите хора, въпреки деменцията им, момко! :lol:

Още повече,Чокека/"носещ" мед/ търпи доста критики на професионално ниво/по-скоро-служебно/,а в интернет пространството се представя за идеолог,едва ли не...!!!
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот SYNOPTIK » 01 Май 2010, 00:13

Оса,предател може да е Човек/"Пчела"/,който в първоначален вид,е инициатор или учредител на нещо.
Когато същият се ориентира,спрямо моментната конюнктура,то той просто е подлец !
Скрит в тайната си стаичка,цъкащ на служебният си компютър /какви ли служебни задължения има ?/във т.н. Вътрешен форум,обявявайки се за някакъв месия,и в същото време,ненавиждащ и в същото време -завиждащ/незнайно защо/,на хората от Полицейските форуми,които "разбуниха духовете"...
Злобата на такъв е ясен знак,че той се опитва да избива някакви комплекси !
От какво си се комплексирал,Емиле ?
Чудиш се,че знам името ти ли ?
Че много отдавна е знайно,кой си,къде си !
Не знам,но подозирам,че ако нещата се развиваха преди 20 години,то НИЕ,отдавна да бяхме "раз конспирирани" и предадени,като врагове на ...хайде да не нервираме Стони !
Не виждам смисъл,да се мълчи повече по този въпрос !
И поне десетте Ник-а,с които си регистриран във PoliceBG и Ba4ka ,не са останали незабелязани,най-малкото защото стилът ти е винаги един и същ !
Не би трябвало точно аз,публично да заявявам отношението си,към Потребител,регистриран във форума,но лично за мен,ти си подлец и интригант .
Винаги имай едно на ум,че си знаен за НАС,и смешен за колегите ! А те не знаят,колко Ник-а използваш,разбираш ли ?

П.П. Извинявам се за този Спам,който излиза от Темата,но наистина повече не се трае...!

За Потребителите на форума-много скоро ще публикувам Ник-овете,с които пише този Човек/"Пчела".../
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот monika » 01 Май 2010, 09:19

Евала, момчета, за "спама"! Най-после трябваше да се каже ясно как в действителност стоят нещата. От доста време не пиша във форумите (особено "вътрешния") точно поради ограничаването на свободата в тях. За кой ли път се убеждавам, че това тук е "моят" форум. Благодаря ви! :)
"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш" - Майка Тереза
Аватар
monika
Полицай
Полицай

Мнениеот Куче » 01 Май 2010, 11:02

monika написа: За кой ли път се убеждавам, че това тук е "моят" форум. Благодаря ви! :)

А, твоя форум това е "моя" форум :lol: Това в кръга на шегата :)
Наистина последните месеци е пълна трагедията във всички форуми с изключение на policebg.free.bg
за което поздравления на хората ,които се грижат и подържат този форум. Толкова плюене и омраза между колеги до сега не съм виждал и дано да се спре един път завинаги и станем всички задружни в тия тежки времена.
Извинявам се че не е по темата. 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 01 Май 2010, 17:07

В началото всичко беше мрак, после словото роди светлина, дойдаха рояци и накацаха ламбата по решетката, която вие направихте, наместо да оставите огънчето да гори и да им пърли крилцата на скакалци.
Скаклците винаги така са постъпвали, дояждайки последното в някое поле докато го оглозгат, после се пренасят на новoто на което някой е сял и отглеждал с любов. Вината не е на скаклците приятели, те са си многобройни и еднакво винаги хищни, защото някой не-умее да си опазва реколтата.
Казвах ви, умолявах ви, молих ви, псувах ви да ме закачите като плaшило в нивата за да не посмеят да я наяхат. Само, че милиционесртвото победи над човешкото във вас. Сега франкенщайна е налице.
Не би трябвало да съм сърдит, защото неверието в мен беше силно и може би то е първо-причината в крайна сметка. Винаги съм правил всичко с предубеждение, че сте неспособни да се отървете, дори, че не го желаете, защото съм ви смятал за ниши духом пред тираните си, външните и вътрешните си наследени.
Опреквам себе си, боли ме, защото си мисля, че може да не съм преценил достатъчно вярно и с неверието си да съм станал причина за ностоящото.
Може би ще се сбъдне в пълна степен онова от което се най много опасявах и роденото с любов но в неверие да израсте и даде още по голями поразии, прилични на едно чудовище...
Късно ли е да направим каквото и а е?
Имаме ли сили, имаме ли вяра в нас и нашите способности?
Това е отговора на бъдещето.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Raptor » 01 Май 2010, 22:28

SYNOPTIK написа:П.П. Извинявам се за този Спам,който излиза от Темата,но наистина повече не се трае...!

За Потребителите на форума-много скоро ще публикувам Ник-овете,с които пише този Човек/"Пчела".../

Лично аз не се наемам с такова непосилно изброяване на никове - най кратко е, да се каже - много са!
Но за първото съм съгласен - присъединявам се към извиненията на колегите за спама и офтопика, но наистина повече не се трае...!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 01 Май 2010, 23:11

Синоптик е прав.
Редно е нещата , да си дойдат на мястото.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР