ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот SFS » 23 Апр 2010, 17:18

Кой им разрешава на такива ненормалници да имат заведения в обществените сектори?
Може би същите ненормалници от време оно, когато по идейни причини хвърляха политическите си опоненти в лудници със скалъпени медицински свидетелства и прокурорски постановления от лица членове на престъпната им партия!?
Нали това време отмина...защо тези хора не са в затворите?
Защо са още с власт, защо са сега и собственици, бизнесмени а както и виждате с методи и в бизнеса от способите научени от деди и бащи с червени кратуни.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот m-r_Vekilski » 23 Апр 2010, 18:38

Хохоххоо ,
бат Стониииииииииии , що ме караш бе съшколнико драги , да ти припомням някои неща от края на твоята милиционерска кариера .Времето малко преди да ти бият шута ;) Лапай си редовно хаповете и не дразни хората.В пивницата си винаги добре дошъл, но алкохол за теб -никакъв,щото .............ти е противопоказен!
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 23 Апр 2010, 20:22

Много ми е интересно как са ми били шута за да получавам сега заплата на седмица, толкова колкото на теб ти е месечната...да карам мерцедес модел в годината която още не е настъпила и да ми се вижда вече стар, когато тя настъпи...да събирам нерви за година толкова, колкот това ти за ден, да се радвам на живота си токлкова повече, колкото ти псуваш...
Ха сега кажи ми пак, кой как къде и защо така ще ме изгони от там за да ми даде това тук?
Може би от любов, може би зaтова в Библията пиша да си обичаме враговете :lol:
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 23 Апр 2010, 20:30

SFS написа:Много ми е интересно как са ми били шута за да получавам сега заплата на седмица, толкова колкото на теб ти е месечната...да карам мерцедес модел в годината която още не е настъпила и да ми се вижда вече стар, когато тя настъпи...да събирам нерви за година толкова, колкот това ти за ден, да се радвам на живота си токлкова повече, колкото ти псуваш...
Ха сега кажи ми пак, кой как къде и защо така ще ме изгони от там за да ми даде това тук?
Може би от любов :lol:

Искренно се радвам за теб , дай боже всекиму всичко това което си написал по горе с изключение на това в червеното!
Ако в болницата ти забранят достъпа до интернет и тия ядове няма да ги имаш Изображение
Изображение
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 23 Апр 2010, 20:32

Аз за това не те обичам бе приятелю-----щото не си ми враг :lol:
Изображение
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 23 Апр 2010, 20:42

m-r_Vekilski написа:Хохоххоо ,
бат Стониииииииииии , що ме караш бе съшколнико драги , да ти припомням някои неща от края на твоята милиционерска кариера .Времето малко преди да ти бият шута ;) Лапай си редовно хаповете и не дразни хората.В пивницата си винаги добре дошъл, но алкохол за теб -никакъв,щото .............ти е противопоказен!

:lol: :lol: :lol: Майоре, остави го! Малко е досаден, ама не ми пречи! ;) Нека си бръмчи, няма кой да го слуша...
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот SFS » 23 Апр 2010, 20:45

Сега смятам да ти пусна едно клипче от линеката...само кажи колко пръста да ти покажа...ще го снимам веднага, ще го кача тук и ще ти чакам реакцията? :lol:
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 23 Апр 2010, 20:50

slaron написа:
m-r_Vekilski написа:Хохоххоо ,

:lol: :lol: :lol: Майоре, остави го! Малко е досаден, ама не ми пречи! ;) Нека си бръмчи, няма кой да го слуша...

Ей slaron
ние с бат ти Стони сме почти от едно люпило, на мен Стонко когато го мерна във форумите ми носи истинска наслада . Не мога да му се сърдя по никакъв начин , ама понякога ме дразни когато ви дразни с бръмченето си :lol:
Изображение
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 23 Апр 2010, 20:52

SFS написа:Сега смятам да ти пусна едно клипче от линеката...само кажи колко пръста да ти покажа...ще го снимам веднага, ще го кача тук и ще ти чакам реакцията? :lol:

Ето за това те "обичам" Стони, щото винаги си държиш на думата Изображение
Изображение
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 23 Апр 2010, 20:59

SFS написа:Сега смятам да ти пусна едно клипче от линеката...само кажи колко пръста да ти покажа...ще го снимам веднага, ще го кача тук и ще ти чакам реакцията? :lol:

Въх, завалията...
Изображение Изображение
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите