Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
cz75bdpolice написа:Raptor написа:Нямам представа как е регламентирана тази дейност!
Самият аз имам удостоверения за неща които не бих се захванал да ги преподавам дори и любителски на частно /инструктор по алпийска (бил съм и спортист) и бойно-приложна подготовка/, но нямам тапия за инструктор по стрелкова подготовка, въпреки че няколко години съм работил точно като такъв, и не се страхувам да преподавам такива умения!
Най вероятно, ако не се изисква някаква специална квалификация за такава дейност,да не се нарушава никакъв закон! А за качеството на получаваната услуга, има думата негово величество потребителя - като не им харесва на хората, ще спрат да ходят при него, и ще му фалират бизнеса!
Аз много искам да изкарам курс по алпийска потготовка,обаче незнам в МВР провеждат ли още такива курсове или са само за СОБТ и сродните им служби.Ти къде си го карал този курс и прееди колко време.
kankudai написа:Lord, по отношение на сключени договори, публикуван е само този http://www.krav-maga-bg.com/documents-bg/SBK.pdf
Те какви дипломи издават не мога да кажа, не съм ги виждал, но мога да ти покажа с какви разполагат - http://www.krav-maga-bg.com/documents-bg/petrov-bg.htm
.................
cz75bdpolice написа:Колега NANIOX през коя година беше на курс по алпийска и какво включваше той.
NANIOX написа:cz75bdpolice написа:Колега NANIOX през коя година беше на курс по алпийска и какво включваше той.
През 2005г.,до колкото си спомням.Учихме възли и начини за боравене с тях,спускахме се по една 7 етажна зграда(мисля на пожарникарите),като тренирахме различни похвати.Относно водното спасяване,оказа се че всички в курса плуват добре и го ударихме на плаж.........
П.П. Като цяло,до обед с въжетата,следобет в морето.................
cz75bdpolice написа:..
Ей на такъв курс се надявам и аз ама за сега не ме огрява.За алписката нстава въпрос де,плажа също е хубаво нещо ама рапела предполагам е огромно удоволствие.Бил съм парашутист,та ме влечат такива екстремни дисциплини.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта