УС на СФСМВР

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: УС на СФСМВР

Мнениеот SFS » 05 Окт 2009, 20:48

Ми да е мислил преди да "иска" да е натоварен. Говоря ви да не я превръщате на политбюро и правешки тоягасар организацията...ама нали друго не сте учили а сте глухи да чуете...
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот камикадзе » 10 Окт 2009, 15:21

SFS написа:Ми да е мислил преди да "иска" да е натоварен. Говоря ви да не я превръщате на политбюро и правешки тоягасар организацията...ама нали друго не сте учили а сте глухи да чуете...

Мислил и премислил,решил се е от миналата година да помогне с нещо,но в МВР са малко тези,на които им стиска да помогнат и уважат труда на Иван Павлов.Като гледам в този УС и предишния се намърдаха хорица,за които е важно да си направят сделките/далаверите/,но не и да се ангажират с проблемите в МВР.Чудя се на този УС/в голямата си част/как така изведнъж преди ФС подеха кампания с/у Павлов,най-вече за посочената заплата в проекто бюджета на Федерацията,а след това са агитирали на ФС външно лице на МВР да разполага с информация,за която е необходимо да притежава документ за защита на лични данни.Още по-фрапиращо е,че това лице ще получава чиста заплата от 1600лева?!Къде е справедливостта и истината?!Много добре го е написал ribaflic,но лошото е,че малко го осъзнават,в това число и Вие SFS.
Знам само,че Павлов дава всичко от себе си за СФС,а една група комплексари,лицемери и страхливци се опитват да заграбят постигнатото от Контактната група до ден днешен.Знам само,че отначало плевенчани бяха чените овци,след това софиянци,плюеха се взаимно,но сега са най-добрите сделкаджии.Знам само,че Павлов е спасил от уволнение Милена Любенова/дано да не съм сгрешил името/,но сега тя е една от активните борци с/у Павлов.Чувам,че е имало още един от УС,спасен от Павлов,но и той нещо дърпа назад.Храни куче да те лае!
Знам само,че на никой от УС не му стиска да излезе в неплатен отпуск,дори и двамата хвалипръцковци Серафимов и Мазнев.
Знам само,че Павлов трябва да бъде с вързани ръце и по-далеч от СФС ?!
Неуважаеми членове на УС и ФКК,не си играйте с огъня!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот камикадзе » 10 Окт 2009, 15:27

Неуважаеми УС,защо сте си гласували 200лева месечно?Каква сте я свършили?Обиколихте ли дружествата по региони?Запзнахте ли се с проблемите по места?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 10 Окт 2009, 16:40

камикадзе написа:.......................................Знам само,че на никой от УС не му стиска да излезе в неплатен отпуск,дори и двамата хвалипръцковци Серафимов и Мазнев.
Знам само,че Павлов трябва да бъде с вързани ръце и по-далеч от СФС ?!
Неуважаеми членове на УС и ФКК,не си играйте с огъня!

:?: За какво иде реч, колега? :?: :!:
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 10 Окт 2009, 17:14

и аз не мога да разбре,а пък защо въобще някой трябва да излиза неплатена отпуска>????????????????????????????????????????? :shock:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот камикадзе » 10 Окт 2009, 20:32

BARETATA написа:и аз не мога да разбре,а пък защо въобще някой трябва да излиза неплатена отпуска>????????????????????????????????????????? :shock:

Защото има закон за МВР и УС не го спазва.Там точно и ясно пише кой за колко време излиза в неплатен.
Лорде,опитай се да чуеш всички,опитай да събереш инфо от цялата страна,запитай се защо преди ФС започна една жестока кампания за уронване престижа на СФС и нейния Председател!
Серафимов разправяше по телефона на всички,че Т.Русев въртял далавери с картите и калъфите,а Мазнев действаше по същия начин,но срещу Павлов и с най-голямо нахалство агитира в"бастиона",мястото където най-добре познават Павлов!В крайна сметка никъде не видях,прочетох факти за тези неща.Дори на ФС не са показали документи или доказателства.На това какво му викаш?!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот малкия » 10 Окт 2009, 20:41

камикадзе написа:
BARETATA написа:и аз не мога да разбре,а пък защо въобще някой трябва да излиза неплатена отпуска>????????????????????????????????????????? :shock:

Защото има закон за МВР и УС не го спазва.Там точно и ясно пише кой за колко време излиза в неплатен.

Би ли цитирал конкретния текст, колега?
Синдикат

Мнениеот камикадзе » 10 Окт 2009, 21:19

Глава 20-та
Синдикална дейност
Чл.259 ал.1 Държавните служители,които заемат ръководна изборна длъжност във всяка от най-представителните в национален мащаб организации по чл.257,излизат в неплатен отпуск въз основа на молба,която се представя чрез съответната организация.Броят им се одобрява от министъра на ВР след съгласуване в ССП в МВР.
ал.2 Времето по ал.1 се зачита за трудов стаж по този закон.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот малкия » 10 Окт 2009, 21:56

Ха така. И къде пише точно кой и точно за колко време излиза в неплатен отпуск? Защото ръководна изборна длъжност могат да заемат и 5, и 15, и 50 човека...
Синдикат

Мнениеот SFS » 11 Окт 2009, 01:54

6te, 6te ako ne se otsqvate...
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР