Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот Lord » 08 Апр 2010, 19:48

osata написа:И аз искам да започна работа в полицията .... :lol: ама във Финландия или Норвегия... ;) :mrgreen:

Успех! :lol: Вземи си топли дрехи.....много топли! :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот ribaflic » 08 Апр 2010, 22:31

PAOLON написа:Днес чух ,че всички външни конкурси са спрени.

заповедта е от десетина дни и сторого се спазва, поне при нас
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 08 Апр 2010, 22:33

Днес проверих , при мен има два външни конкурса и си вървят с пълна сила ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ribaflic » 08 Апр 2010, 22:36

Вървят тези, които са обявени преди това.Но я сега пробвай да пуснеш предложение за външен конкурс, не става.
Но както се знае, всяко правило си има и изключения.....Може пък при теб да се така
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 08 Апр 2010, 22:39

не са,не са ,стари са конкурсите от края на ноемрви са , интересното е ,че нещо тия вътрешните не са често явление.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ribaflic » 08 Апр 2010, 22:58

Ами ако нямате ваканции как да обявят вътрешен конкурс?Вътрешните не са спрени, те върбят с пълна пара
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 08 Апр 2010, 22:59

Три вакации за инспектор има и две за главен полицай ... Ама няма да коментирам ,че грозно ще се получи
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот jim beam » 17 Апр 2010, 11:53

Пиша за да ви помоля за съвети относно психотеста,ако може да ме насочите къде мога да видя въпросите и въобще всичко за този етап.Благодаря предварително!
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот Admirala » 17 Апр 2010, 16:44

Здравейте на всички в момента кандидатствам за два конкурса. Единия е за СДВР, а другия е за Жандармерията В София. Този конкурс за жандармерията започна месец след СДВР и до края на тоя месец ще завърши. За жандармерията са към 200 кандидата а за СДВР 600 и нещо, та е нормално. Въпроса ми е към кое да се ориентирам, разбира се че ще бъде към кое предвари, че не е за испускане. Но вече като служите ли може ли някои да ми даде обективно мнение. В СДВР си е по полицейщина, докато в жандармерията е малко казарма ми се вижда "тежка полиция". Кажете какво мислите? В момента съм минал психо теста за жандармерията, но на 22-ри ще излезат резултати те, докато за сдвр в понеделник съм на психо, а до момента съм с 47 точки, един доста приличен резултат. Но не е гаранция нищо още. ;) ;) ;)
Admirala
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 17 Апр 2010, 16:59

Първо такова нещо като "тежка полиция" няма . Второ в СДВР си редови патрулен полицай , който се сблъсква с всичко , което съпътства живота . В Жандармерията , които вече са СПС , колегите знаят какво означава това , е малко по - тясно специализирана служба . Освен охраната по посолставата , участват във всякакви Масови мероприятия и командировки из цялата страна , което само по себе си говори и за извънреден труд , тоест взимане от почивките ти . Та накрая скачай там където желаеш , или където те вземат пръв, казах ти съветвай се с някой твой приятел или познат - полицай . Повече не мога да кажа , че навлизаме в К.И. ( класифицирана информация ).
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители