Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот doznatel1 » 17 Апр 2010, 09:52

osata написа:
doznatel1 написа:Бягай от Свободния, бягай :lol:
Аз успях да избягам :lol:

Бягай, ама сега даваш пари за солариум нали :D

Е да! :?
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 17 Апр 2010, 10:17

Вече има в пълен формат и Обем Справочникът за кандидатстване тази година .
http://www.academy.mvr.bg/Reception/default.htm
Все още няма информация за местата .
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот мираж » 17 Апр 2010, 11:23

Чета вече за кой ли път наредбата за прием. Все още няма информация за брой места и такси за кандидатстване, нито дати за прегледа на ФП и психо тест. Но имам друг въпрос. Скоро навърших 18 години и на личната ми карта й изтича срока. Знаете в момента какво е положението с новите лични документи. Нямам време да си изкарвам нова карта, тъй като наближава времето за матурите. После пък няма да имам време за смяна на картата, че ще кандидатствам. Ще имам ли проблем с кандидатстването в АМВР, ако съм с лична карта с изтекъл срок?
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот Lord » 17 Апр 2010, 11:27

мираж написа:Ще имам ли проблем с кандидатстването в АМВР, ако съм с лична карта с изтекъл срок?

Не би трябвало да имаш проблем. Срокът е удължен служебно с 6 месеца. Това обаче важи само на територията на страната.
КОМИСАР

Мнениеот manunka » 02 Май 2010, 14:18

Някой може ли да ми даде повече информация за новата специалност "Кризисен мениджмънт"?? Моля :)
manunka
Нов
Нов

Мнениеот SYNOPTIK » 03 Май 2010, 17:08

ПРЕЗЕНТАЦИЯ ЗА ПРИЕМА 2010/2011

Много добре са я направили !
Презентацията е във формат .pps и може да се гледа,както на браузера Ви,така и офлайн,след изтегляне на компютъра.
Още информация ТУК !
УСПЕХ НА ВСИЧКИ КАНДИДАТИ !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот мираж » 08 Май 2010, 22:25

Oще няма дати за проверките по ФП и психотестовете, няма инфо за брой места за приема, нито за таксите за кандидатстване. Краен срок за прием на документи - 26.05. Да ама втората матура е на 17.05, а има след това и трета по желание. Кога ще излязат резултатите, кога ще ни са готови дипломите, как да подадем до тогава оценките си за класиране.
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот osata » 08 Май 2010, 22:35

мираж написа:Oще няма дати за проверките по ФП и психотестовете, няма инфо за брой места за приема, нито за таксите за кандидатстване. Краен срок за прием на документи - 26.05. Да ама втората матура е на 17.05, а има след това и трета по желание. Кога ще излязат резултатите, кога ще ни са готови дипломите, как да подадем до тогава оценките си за класиране.

Не съм задълбавал, но на завършващите тази година искат ли и дипломата в този срок до 26.05?
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот мираж » 08 Май 2010, 22:59

Не се иска диплома в този срок, но все пак трябва да се прави класиране по бал. Не е казано кога и как да подадем дипломите, или аз поне не съм видял.

Чл. 14. (1) Кандидатите за придобиване на образователно-квалификационна степен „ба¬кବлавър“ в редовна и задочна форма на обучение:
1. За специалността „Противодействие на престъпността и опазване на об¬щест¬вения ред“ се класират по бал без конкурсни изпити.
Чл. 47. Кандидатите за курсанти за придобиване на образователно-квалификационна степен „бакалавър” в редивна и задочна форма на обучение, подлежащи на специализиран ме¬ди¬цински подбор, проверка на физичес¬ката год¬ност и психологическо изследване подават изис¬кващите се документи в срок до 26 май 2010 г.
Чл. 49. Медицинският подбор, проверката на физическата годност и психологи¬ческото из¬следване на кандидатите по чл. 5, ал. 1 и 2 да се извършват в Академията на МВР съгласно графика по чл. 45 за времето от 1 юни 2010 г. г. до 25 юни 2010 г., с резервни дати на 29 юни 2010 г. и 30 юни 2010 г.
§ 1. Документи, подадени след определените срокове, не се приемат

Дати "от - до" фиксиран срок ли са? Някъде да се споменават дипломи?
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот doznatel1 » 08 Май 2010, 23:03

мираж написа:Не се иска диплома в този срок, но все пак трябва да се прави класиране по бал. Не е казано кога и как да подадем дипломите, или аз поне не съм видял.

Чл. 14. (1) Кандидатите за придобиване на образователно-квалификационна степен „ба¬кବлавър“ в редовна и задочна форма на обучение:
1. За специалността „Противодействие на престъпността и опазване на об¬щест¬вения ред“ се класират по бал без конкурсни изпити.
Чл. 47. [b]Кандидатите за курсанти за придобиване на образователно-квалификационна степен „бакалавър” в редивна и задочна форма на обучение, подлежащи на специализиран ме¬ди¬цински подбор, проверка на физичес¬ката год¬ност и психологическо изследване подават изис¬кващите се документи в срок до 26 май 2010 г.
Чл. 49. Медицинският подбор, проверката на физическата годност и психологи¬ческото из¬следване на кандидатите по чл. 5, ал. 1 и 2 да се извършват в Академията на МВР съгласно графика по чл. 45 за времето от 1 юни 2010 г. г. до 25 юни 2010 г., с резервни дати на 29 юни 2010 г. и 30 юни 2010 г.
§ 1. Документи, подадени след определените срокове, не се приемат[/b]

Дати "от - до" фиксиран срок ли са? Някъде да се споменават дипломи?

Това, включва всички документи, вкл. дипломата
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България