За или против смъртното наказание?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

За или против смъртното наказание?

За!
51
78%
Против!
14
22%

Общо гласове : 65

Re: За или против смъртното наказание?

Мнениеот Sir Humphrey » 10 Апр 2010, 22:13

Благодаря за сводката, doznatel1, само дето не разбрах в какъв контекст я пускаш. Тя е просто цитат. Може би идеята ти е всеки от нас да си направи изводите какъв род държави прилагат СН и какъв род не го прилагат?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 10 Апр 2010, 22:15

Sir Humphrey написа:Благодаря за сводката, doznatel1, само дето не разбрах в какъв контекст я пускаш. Тя е просто цитат. Може би идеята ти е всеки от нас да си направи изводите какъв род държави прилагат СН и какъв род не го прилагат?

Да, за информация.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 11 Апр 2010, 14:44

doznatel1 написа:.........Просто не пиши тука!!!!!!!!!!!!!!!

При цялото ми уважение, не е така! Всеки има право да пише тук, каквото намери за уместно!
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 11 Апр 2010, 15:00

Ще споделя нещо , което не съм го казвал . За нанасяне на тежка,средна телесна повреда и смърт на служител от състава на МВР - да се налага СМЪРТ . Когато полицаят е пострадал и е могъл да използва оръжие , ликвидиране без никакви предупреждение . Стига вече с ходенето бавно , не ми стигат сълзите . Някой сега може да ме критикува , че пиша доста емоционално и първосигнално , нека го направи като иска. Не може да ни нападат наляво и надясно , все пак някога ще се разделим с МВР , по една или друга причина и ставаме обикновени граждани,дали част от живота си на системата . Е , защо трябва да чакаме до този момент , за да проявяваме гражданска съвест и БУДНОСТ , а да Ви питам аз ???
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 11 Апр 2010, 15:25

Барета - в Зимбабве може да е така, ама в ЕС не е :mrgreen: .
Недей говори моля те публично такива работи..... ще вземат като Петинка да те публикуват в някоя медия с малко разкрасяване, върви обяснявай, какво си искал да кажеш.
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 11 Апр 2010, 19:59

То до там я докарахме да се пазим от медиите ,ама с право , защото те само това чакат, видно е от доста аналогични случаи с проблеми от служители - МВР . Времето ще покаже на къде ще задуха вятърът , дали в позла н Обществото или ще караме както е сега ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 11 Апр 2010, 20:59

Lord написа:
doznatel1 написа:.........Просто не пиши тука!!!!!!!!!!!!!!!

При цялото ми уважение, не е така! Всеки има право да пише тук, каквото намери за уместно!

Да но не и да спами темата, и да си мисли че все някой се заяжда с нея, в интернет няма как да се разбере тона на съобщението! Затова се опитах 2 пъти да го кажа нормално, и не стана.

Моля те почисти темата и от мойте и от нейните спамове, и нека си продължим по темата.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 11 Апр 2010, 21:03

Аз съм съгласна, че трябва да има по- тежки наказания за посегателство срещу служител на МВР!
Но това кога ли ще стане в България!?!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 11 Апр 2010, 23:21

Когато обществото е готово и Правосъдната система също . Обаче "ново 20" , кога пък ще са стане и това . Отговорът се крие във ВРЕМЕТО , само дано по - добре да е късно , отколкото никога .
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот фиеста » 19 Апр 2010, 00:09

Темата май се измести към правосъдната система изобщо и това е май най-разумния вариант. Защото при работеща съдебна система темата за смъртното наказание би била безпредметна. Когато дадат на някой изрод доживотна без право на замяна едва ли някой би протестирал, че няма смъртно наказание. Но когато се измъкне с пробация или условна, ако изобщо има някаква, тогава е нормално да се иска по-тежкото...
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Анкети