Всички на мача....

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Всички на мача....

Мнениеот BARETATA » 30 Дек 2009, 21:35

Е няма такъв гол - http://www.vbox7.com/play:45ebfe9d
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 25 Фев 2010, 12:53

Полицията почти уби футбола :shock: :roll:

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2540107
Последна промяна slaron на 25 Фев 2010, 22:49, променена общо 1 път
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 25 Фев 2010, 22:32

slaron написа:Полицията почти уби футбола :!:

http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2540107

Много драматично звучи този вопъл. Ами това винаги си е било така, Румен Петков сключи едно споразумение, изцяло в загуба на данъкоплатеца. Полиция охраняваше абсолютно безплатно футболни срещи в аматьорските групи, като на същите се изплаща извънреден труд/и правилно, неделята е почивен ден/, а аматьорскету отбори, винаги със спонсори, прибиращи пари и от зрителите си спретват едни весели банкети за сметка на домакините, като по традиция хапват и пийват безплатно титулярите, резервите и съдиите
/което си е жива корупция/, плюс велможите спонсори.
Правилно, г-н Цветанов, край на безплатния обяд! Откъде накъде аз или други ще си плащаме билетчета, а пак аз и останалите ще плащаме от нашите данъци извънреден труд и горива на охраняващите полицаи?! Адмирирам! Общините и спонсорите да плащат на полицията или да си наемат частна охрата, коетож е в пъти по-скъпо!

А, и успех в пролетния полусезон!
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 17 Мар 2010, 11:14

Showboat - 13ти Март 2010

КОМИСАР

Мнениеот Lord » 11 Апр 2010, 15:04

Звярът Messi

КОМИСАР

Мнениеот osata » 25 Апр 2010, 17:36

Как може да има вратар с име Левашки :lol: .
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 21 Май 2010, 18:30

Супермодерен фитнес - вторият и уникален - на Боевски Остава само парата за него де ... да се отдели , ако е възможно , ама от къде

http://www.sportal.bg/news.php?id=238567
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 22 Май 2010, 20:39

Обаче , във връзка с Фитнеса на Боевски , ето малко неприятна новина за Нас, проверил съм цената :

Картата е 130 лв на месец за неограничен достъп, като сауни, парни бани и всякакви такива екстри са им гратис.
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 23 Май 2010, 08:31

BARETATA написа:Обаче , във връзка с Фитнеса на Боевски , ето малко неприятна новина за Нас, проверил съм цената :

Картата е 130 лв на месец за неограничен достъп, като сауни, парни бани и всякакви такива екстри са им гратис.

:D - скачаш в А група ;) , и ние тук имаме няколко такива лукс фитнесчета, минаата година единия ми колега уреди карти покрай една фирма за три месеца ( то и за тях беше само тогава промоцията де ) за три месеца платихме по 35лв на човек - и на месец дойде 12лв :mrgreen: , а реално една тренировка след 16.00 часа струва 10.00 - а вътре е лукс, телевизори, зали за почивка, парна баня, сауна и т.н., дето се вика можеш да си избираш цвета на дъмбелите :lol: - сега до работа на 10 метра отсреща има едно фитнесче, сутрин няма хора, картата беше 28лв, а сега даже момичето ми вика - айде, за вас вече е 20лв, аз мислех сутрин да тичам, там една тренировка кратка, къпя се и в 09.30 съм на работа ( нали има министерска заповед вторник и четвъртък 08.30-09.30 спорт с освобождаване от служ. задължения ). А иначе в нашето първо РУ нали е нова модерна сграда има фитнес, колегите от патрула оперативни си я ползват цял ден, началника позволява да излизат в неща като почивка и двама по двама във фитнеса... ама дъртаците спяли на лежанката :lol: . Обаче не пускат други служители извън районното, защото уредите са подарък от спонсор, а като се прецакат от много ползване кой ще ги оправи- началинка на районното искал всеки да дава по 50ст да се заделят пари, ама директора казал - то това заприличва на бизнес - или го затваряй или се оправяй. И началника казал тогава само от моето районно и точка. Аз чакам малко да порасне бебока, че сега нямам сили буквално от недоспиване, после пък ще е жега.... мамата си....
линка видя ли там за твоя колега?
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 23 Май 2010, 09:58

Видях ги брат , благодаря . А , относно жегата , можеш да промениш програмата за трениране . Има начин.
Обаче да знаеш , че този на Боевски фитнеса е УНИКАЛЕН , направо оставаш с отворена уста . Видя ли клиповете за въпросния . Евала на 01 РУП - ОДМВР - Варна . Помня я тазя сграда , като влязох веднъж , едвам минах през коридора . Разследващите полицаи , бяха в една стайя , леле - мале . Жив и здрави , ходя ли отново във Варна , ще я посетя тази нова сграда , да видя какво са направили и най - вече фитнеса , сам да видя , какви са уредите и от коя фирма , та да си направя сметакта , колко реално струват уредите. :D
А , относно Заповед за тренировките по време на служба , много добре знаеш , че трудно ще стане и става - реално искам да кажа . ;)
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите