В днешната преса

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В днешната преса

Мнениеот SFS » 01 Апр 2010, 22:16

Щом така са преценили...
...само незабравяй, че тук има хора дето са били във всякакви служби и знаят нещата и от сам и от тамната страна...та в случая най вече се няблага на шумотевицата а нейната цел са докладите и паричките, които ще изтекът по същите схеми, защото нищо не се променя за да ги премахне..
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот cz75bdpolice » 01 Апр 2010, 22:28

Николай Цонев притежава огнестрелно оръжие .Затова са изпратени колеги от Оперативни реализации,които да извършат ареста ,използвайки специалната тактика.по-добре да има малко вербална агресия и белезници,отколкото да се допусне някой гаф и недай си боже да изперка Цонев и да застреля някой.А и невиждам нищо нередно в ареста му.Извъшен е по всички правила,колегите бяха взели мерки за безопасност,нямаше груби действия.А мисля,че и прокурор Роман Василев също неше с колегите и му каза в какво е обвинен и ,че го смята за престъпник.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 01 Апр 2010, 22:41

Във военна болница пускат ли цивилни с пистолети?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 01 Апр 2010, 22:42

:lol: :lol: :lol: , охраната са едни пенсионери - нищо лично - не само че пускат,ами направо си влизат :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 01 Апр 2010, 22:44

УВООООООООООООООООООООООООООООООО!

Тъпаци!

Ей заради това тая държава няма да изплува никога.
Щото има калпав материал за 5 китайски стени.

dakota_ написа:Егати професионализма и егати задържането...да му четеш правата и едновременно присъдата "Престъпник" ако някой не е чул добре нека да слуша внимателно в клипа какво казва "професионалиста" при задържането му...
И защо беше този цирк след като му сложиха белезниците да ляга на земята..сигурно да не вземе да хвръкне...

Той също го казва. Имам му доверие.
Последна промяна Sir Humphrey на 01 Апр 2010, 22:49, променена общо 1 път
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 01 Апр 2010, 22:49

Момчета, в никакъв случай не омаловажавам действията на арестуващите! Познавам част от екипа, работили сме заедно. Но, наистина, крясъците ми идват в повече...
Със следващият си въпрос сигурно ще засегна много хора, но нямам за цел да обидя никого -
защо не арестувате така престъпници, когато не сте пред камера, а ставате пушечно месо?! :roll: :|
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 01 Апр 2010, 22:51

А сега ще си поговорим на висок глас . Всичките ми арести са дажа по - респектиращи и от това ,което го виждаме . Да "пушечно месо " , знам какво означава , ходил съм бавно на погрбение на колега , по този повод . Винаги има риск , винаги ,,, не си права , крясъците са част от ареста . Няма да споменавам защо е така,поради К.И. Казах какво да направите на тези от Вас ,които им е чужда такава вид дейност в МВР ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот NANIOX » 01 Апр 2010, 23:00

Кво да кажа,български синдром.Хора който не се занимават с въпросната дейност учат хора който това правят, как да го правят.Е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ........За мен този спор е приключен ;)

П.П. Един грам практика,е равен на един тон теория.................. :!:
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 01 Апр 2010, 23:13

Sir Humphrey написа:Извинявайте, ама това не са арести на Крушата, Чукундура, Културиста и съдружие.
Това са арести на бели якички - бивш министър, бивш висш държавен служител и съдия. Техният начин на защита е на съвсем различно бойно поле - това на членовете и алинеите, защото те там са силни. Виковете и крясъците са излишни.

Ако имат легално или не такова огнестрелно оръжие е задължително.
Биха могли да посегнат и на собствения си живот?
Прегледайте отново ЗМВР....
kapandura
MASTER

Мнениеот slaron » 01 Апр 2010, 23:18

NANIOX написа:Кво да кажа,български синдром.Хора който не се занимават с въпросната дейност учат хора който това правят, как да го правят.Е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ........За мен този спор е приключен ;)

П.П. Един грам практика,е равен на един тон теория.................. :!:

Да, NANIOX, не се занимавам и не съм се занимавала с тази дейност. НО!!! Не уча никого как да си върши работата! Просто коментирах. А на някои от вас това не се харесва! :!: :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса