Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
kapandura написа: ...Това е лицето с ник "ЧОВЕК".
...

Автоконтрольор написа:Е... По колко часа на ден прекарвате във форума ?Аз лично 5-6...Даже е имало и дни, в които и повече.
![]()

Lord написа:Автоконтрольор написа:Е... По колко часа на ден прекарвате във форума ?Аз лично 5-6...Даже е имало и дни, в които и повече.
![]()
Що питаш?![]()
И какво разбираш под "във форума"?
Щото при мен компа е и TV, и Кино, и интернет, в смисъл, че може да ме виждаш регнат във форума, а аз да гледам филм от 2 часа.![]()

Автоконтрольор написа:E, добре айде.. По колко часа на ден сте АКТИВНИ във форума ?

фиеста написа:Не си прав, аз не прекарвам времето си в нета заради жени....![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе имам известно отдръпване от форумите, но си вземам бележка напоследък. Но като цяло в нета съм повече време, отколкото намирам за разумно. Май трябва да си основеме клуб на Анонимния /и не толкова/ интернет - зависим

Автоконтрольор написа:фиеста написа:Не си прав, аз не прекарвам времето си в нета заради жени....![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе имам известно отдръпване от форумите, но си вземам бележка напоследък. Но като цяло в нета съм повече време, отколкото намирам за разумно. Май трябва да си основеме клуб на Анонимния /и не толкова/ интернет - зависим
Хм, започвам да обмислям вариант дали да не сменя темата на "Интернет Зависимост"?

Raptor написа:Автоконтрольор написа:фиеста написа:Не си прав, аз не прекарвам времето си в нета заради жени....![]()
![]()
![]()
![]()
Хм, започвам да обмислям вариант дали да не сменя темата на "Интернет Зависимост"?
Не бързайте толкова - все още учените не са го обявили официално за здравословен проблем! Което не пречи в САЩ и ЕС да има лечебни програми и дори клинични отделения за лечение на пострадали от болезнена пристрастеност към Интернет!![]()
И аз не смятам, че е майтап или дреболия, като проблем.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта