Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 15:46

Не се и съмнявам :lol: да не се е гътнала циганката дето те хвалеше????????? :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
шегувам се естествено - просто много рядко в последно време попадам на истински мъже - с главно М...и се радвам че ти си един от тях ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 15:49

Е, поласкан съм . Интересното е ,че знам от един познат - Доцент - доктор , че скромността не е добър съветнк,ако имаш какво да покажеш.Как иначе ще те оценят хората и въобще обкръжението . А пък тук виртуално - какво да направим ,освен да пишем и така се разкриваме. Хубав диалог се получи обаче ,а не някакво чатене и спам на Темата...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 15:53

Точно за това я създадох тази тема - да можем да си говорим тук - да обсъждаме с момичетата и с вас естествено ;) нещата от живота, нещата които обичаме да правим в свободното си време, хората коитто обичаме и така на татък ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 15:55

Разбира се,винаги съм бил и ще бъда ценител на Женската красота,на женствеността,не само отвън,а и отвътре,в душите Ви . Знам,че женската психика не трябва да се опитваме,ние мъжете , да я разбираме,просто трябва да я следваме ... Но понякога някои случаи сред Вас,са доста странни и изнервящи от и Аз не знам от какво . Разбира се и сред нас има такива поводи,но не точно
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 16:02

Да, определено е така, но ако повече се осланяте -/ вие мъжете/ на женската интуиция и инстинкт то живота ще бъде значително по-добър и лесен. ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 16:04

ДА,интересна дилема,но много от нас и също така от Вас,извинявам се за делението,то е просто условно , не знаят какво искат,а това е голям проблем,много голям ... Разрешим е разбира се ,по-много лесен начин,ама трябва желание и от двете страни
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 16:11

За да знаят двама души какво искат един от друг просто трябва да говорят, да общуват по между си , да не се губи нишката защото просто няма как единия да влезе в главата на другия за да разбере какво се иска и какво се очаква от него... много е лесно и не разбирам защо се пропуска точно това като е е съществено.... ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 16:14

Ами ,нали знаеш ,че най-страшно е като няма какво да си кажат двама души . Но аз като мъж ,винаги се чувствам,като най-силния на Света,щом прегърна и усещам женската нежност между ръцете си . Как звучи само а ??? :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 16:17

Звучи поетично :lol: Съхранявай в себе си тези усещания :D и дано никога не ти се случи да няма какво да кажеш на човека който обичаш ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 16:18

Поетично е ,защото е истинско , да благодаря за пожеланието,аз също пожелавам приятни и безпроблемни "магистрали" в любовта , но най-вече Здраве ,та да не мислиш за проблеми , които пречат...
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите