Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот Adriana » 27 Мар 2010, 17:11

Ако бяхте кръстили темата "Тема за мъжете от форума" сигурно нямаше да припарят :roll: , обаче пусто любопитствооооо :lol: .....Лепят се като...оси на мед, после жените били любопитни!!! :roll: ;) :lol:
Adriana
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 27 Мар 2010, 22:58

Лепим се така е , кво да правиш , ей АДИ .... :lol:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 15:17

Лично аз нямам нищо против вас мъже - така че спирам да обсъждам дали е редно да сте тук или не! Даже мисля че е полезно да сте тук :lol: Четете, пишете , учете се :twisted: - важното е съпругите и приятелките ви да са доволни наученото чрез споделеният опит ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 15:18

Много философски казано , ще черпим от вашата Будна съвест,,, :lol:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 15:19

И така Баретке - с какво ще се занимаем в днешната лекция? :lol: Какво ти куца душко? :lol: ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 15:22

Ами сподели нещо за принос от моя страна към Вас ,тоест да бъдете изпълнение с Усмивки и радостни моменти ... Не говоря за стандартните неща,нещо по - така
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 15:25

Не те разбирам - дай ми го ясно, моля! :lol:
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 15:27

Добре,какво би те радвало най-много в постъпката на един мъж.То стана като Изповед и въпроси като на психо-сеанс,ама карай :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот роня » 28 Мар 2010, 15:41

Ако ти отговоря с баналнити отговори - да бъде мил, грижовен и т.н ще прозвучи сухо и досадно, така че няма да клиширам отговора си.
В мъжа и по-конкретно в моя мъж харесвам това че е като стълб за мен - винаги готов да ми помогне, да ме изслуша, да ме кара да се смея когато съм скапана и нещастна....ей такива работи харесвам - но това се постига достига трудно. и това е за съпруга ми............. а от мъжете по-принцип нямам много очаквания защото от 12 години работя в системата и съм се нагледала на чудеса.......
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 28 Мар 2010, 15:43

Е ,тогава мен ме сложи в графата ,подобна и същата , като мъжа ти.Колкото и да не ти се вярва,има кой да го потвърди , дори и тук във форума... Не говоря за жена ми,тя няма регистрация тук :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите