Ежедневните нападения и Обиди срещу служители-МВР.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Ежедневните нападения и Обиди срещу служители-МВР.

Мнениеот kuka5 » 24 Мар 2010, 22:10

Този цървул, дето е нападнал постовия е можело и куршум да отнесе, това си е нападение не само над сружител на МВР, а и на сграда на МВР, където се съхраняват оръжие и други материали. Крайно време е съдът да си гледа релно работата и да дава "качествени" присъди.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 24 Мар 2010, 22:13

Цял пресцентър се занимава с някакъв дребен хулиган. Браво.

Няма ли други по-сериозни хвалби за съобщаване?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 24 Мар 2010, 22:15

kuka5 , първо не е точно така,аз бях вътре в Поделението.Пияни циганин се е заканил на колегат и той го заключи . Оправихме бързо ситуацията . Относно мнението на Съра,ела да поработиш и действаш с мен,ще ти уредя да те Обидят и нападнат,пък тогова ми говори глупости :evil:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kuka5 » 24 Мар 2010, 22:17

Sir Humphrey написа:Цял пресцентър се занимава с някакъв дребен хулиган. Браво.

Няма ли други по-сериозни хвалби за съобщаване?

Това си е цинизъм и не толко малък проблем, защото утре някой ще влезе в районното и ще ти бръкне в .........
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот kuka5 » 24 Мар 2010, 22:19

BARETATA написа:kuka5 , първо не е точно така,аз бях вътре в Поделението.Пияни циганин се е заканил на колегат и той го заключи . Оправихме бързо ситуацията . Относно мнението на Съра,ела да поработиш и действаш с мен,ще ти уредя да те Обидят и нападнат,пък тогова ми говори глупости :evil:

Радвам се, че имало адекватна реакция и всичко е както трябва.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 24 Мар 2010, 22:20

Може и да са глупости. Със сигурност не е било приятно преживяване за участниците.

Ама прессъобщението е написано в стил "нямаме какво друго да напишем днес, та ето ви едно дребно хулиганство да не е без хич".

Извинявам се, ако някой се е засегнал, не ми е било цел да омаловажа работата ви.
Ама в текста си пише: дребно хулиганство.
Все едно аз да напсувам кмета на Бургас да речем и след това да ми опишат случая в сайта на МВР.
Последна промяна Sir Humphrey на 24 Мар 2010, 22:23, променена общо 1 път
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 24 Мар 2010, 22:23

Няма проблеми колега,еми то е на косъм да стане Едро,смятам че не е добра идея,да пострада някой колега и тогава само да съобщаваме.Нищо лично,винаги имаш мнение,което трябва да бъде поставен отговор след него.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kuka5 » 24 Мар 2010, 22:33

Сър тема е такава, а и всяко нападение над служител си е цинизъм.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 24 Мар 2010, 22:38

Още веднъж се извинявам. просто споделих непосредственото си усещане, след като прочетох прессъобщението.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 24 Мар 2010, 22:41

Sir Humphrey написа:Може и да са глупости. Със сигурност не е било приятно преживяване за участниците.

Ама прессъобщението е написано в стил "нямаме какво друго да напишем днес, та ето ви едно дребно хулиганство да не е без хич".

Извинявам се, ако някой се е засегнал, не ми е било цел да омаловажа работата ви.
Ама в текста си пише: дребно хулиганство.

Винаги си се старал да си обективен, ако беше разсъдил и в този случай щеше да заключиш, че този пресцентър е за оптимизация, дори и за закриване, заради уронване на престижа на МВР-пресцентровете. :P
Видно от предоставеното на медиите от пресцентъра, въпросното лице ще носи отговорност по УБДХ, но е осъден на пробация, което само по себе си изключва наказание по УБДХ.
Отделно, че поне аз ще съм почти щастлив, ако някой обучи пресцентровете ни каква е разликата м/у административно наказание, определение, решение или присъда. А, също така, що е съдебна инстанция, колко са съдебните инстанции, що е то въззивно производство, инстанциите у нас и колко инстанционно е то у нас. Ако тук чете някой, "там горе", ние "тук долу" ще сме радостни да се направи. Ако е толкова трудно, то може да се разпореди пресцентъра да се произнася само след консултация с юрисконсултите на съответната дирекция-и това би било нещо.
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България