kapandura написа:Sir Humphrey написа:kapandura написа:Вярно ли е, че е завършила АМВР- факултет "Сигурност" и до момента работи като ЛРТП?
Трудно ми е да не свържа тази потенциално вярна информация с поведението и някои изказвания на един/една определен(а) участни(ч)к(а) в този форум....
Истината е някъде там
Но, къде ли е?
Това,че Силвия Радулска е ЛРТП не я прави по ниска категория човек от нищожеството ДС Скапанура . В никакъв случай не мисля че тя трябва се възприема по този начин. Може и тя да си има нейните кривици и правици, но, в никакъв случай не мисля , че това е това е доводът който Великият синдикалист Скапандура, трябва да изтъква за да защити своята позиция. Скападура и групичката болни мозъци и блюдолизци около него(които между другото си обърсаха за....те с него), са главните виновници СФС да бъде в това състояние сега.
Зная, че това което написах няма да се хареса на много хора. Истината според мен е тази колкото и неприятна да е за болшинство от редовите папуаси и тъпанари според Великата Виолета Стоева - Цветето мило, цветето красно на СФС.
Скапандура е един болен мозък, който не се различава по нищо от "Гърменския канадец" - Стони
Нека плюенето по мой адрес или триенето на неудобни мнения от услужливи модератори да започне сега !