Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот роня » 20 Мар 2010, 19:54

Lord написа:Това с диетите не го разбирам?! :? Тъчпете, като за световно, после търсите диети :roll: , ми не се грухайте толкова уважаеми дами..., и не ми излизайте с номера, аууу, ама аз нищо не ям почти, но пълнея, или пък пълнея от стрес :shock: , че много се смея на тези вицове. :lol: :twisted: :mrgreen:

Че кой е казал че се тъпчем бе хитрецо хитър?!?! :shock: Това е за превенция :D
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот роня » 20 Мар 2010, 19:55

slaron написа: :evil: Като не го разбираш - трай! И не се обаждай там, от коневръза! :evil: :mrgreen:
И за сведение /не само на посрещачите!/ - пълнее се не само от муанье и стрес, а и от лекарства! :? :roll: :oops: Но ти храниш вътрешен живот сигурно :mrgreen: и затова не можеш да го разбереш... :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Добро Утро » 20 Мар 2010, 22:52

Lord написа:
Добро Утро написа:Роня ето още една мноооого добра и ефикасна диета....
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=483244.0

Това с диетите не го разбирам?! :? Тъчпете, като за световно, после търсите диети :roll: , ми не се грухайте толкова уважаеми дами..., и не ми излизайте с номера, аууу, ама аз нищо не ям почти, но пълнея, или пък пълнея от стрес :shock: , че много се смея на тези вицове. :lol: :twisted: :mrgreen:

къш-къш къш....не надичай в темата :o :o :o :o и не се изказвай не подготвен да не ти пратя дрешки "S'' размер да се натъпчеш вътре та да разбереш за какво иде реч... :mrgreen: :twisted: :lol: :lol: мъжка му работа "кажи му мъж и не го обиждай повече"!!! 8-) :lol: :lol:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот фиеста » 21 Мар 2010, 02:30

Да се говори за диети си е изконно женско право! Може и да не ги правиме стриктно, но поне си ги споделяме. И мъжовете може да се обаждат по темата само и единствено с репликата "Аууу, колко добре изглеждаш напоследък", всичко друго се приема за саботаж. :lol:
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 21 Мар 2010, 11:55

Ето и нещо за Вас дами :

Кога е добре да гладуваме
21.03.2010 10:20
Гладолечението е изключително мощен и ефикасен целебен метод, ако се използва адекватно.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2854291
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 21 Мар 2010, 19:56

роня написа:
Че кой е казал че се тъпчем бе хитрецо хитър?!?! :shock: Това е за превенция :D

:lol: Превенция на кое, скъпа? На глобалното затопляне ли?! :lol: Яжте по-малко, Бре! :twisted: Знайте ли какъв глад е в Африка?! :mrgreen: Нема сладкарници "Неделя", нема Лучано, онли див глад и па такъв кекс! :lol: 8-) :twisted:
КОМИСАР

Мнениеот роня » 22 Мар 2010, 19:52

фиеста написа:Да се говори за диети си е изконно женско право.............l:

Това е абсолютната истина :!: Господата имат право само да ни се радват ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот роня » 22 Мар 2010, 19:54

BARETATA написа:Ето и нещо за Вас дами :

Кога е добре да гладуваме
21.03.2010 10:20
Гладолечението е изключително мощен и ефикасен целебен метод, ако се използва адекватно.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2854291

Винаги нещо леко ме е притеснявало когато идереч за гладолечение - може би просто не е моят метод ;)
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот роня » 22 Мар 2010, 19:55

Lord написа: :lol: Превенция на кое, скъпа? На глобалното затопляне ли?! :lol: Яжте по-малко, Бре! :twisted: Знайте ли какъв глад е в Африка?! :mrgreen: Нема сладкарници "Неделя", нема Лучано, онли див глад и па такъв кекс! :lol: 8-) :twisted:

Превенция растежа на задните части момко :twisted: А това дето не трябва да се яде - не си прав! АМА ХИЧ!!!!! :roll:
роня
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 22 Мар 2010, 20:14

роня написа:Превенция растежа на задните части момко :twisted: А това дето не трябва да се яде - не си прав! АМА ХИЧ!!!!! :roll:

Е, щом не съм прав, ще си понеса вината :? , мезетата също! :D
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите