Днес 20.03.-"Да върнем МВР на хората"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Днес 20.03.-"Да върнем МВР на хората"

Мнениеот SYNOPTIK » 20 Мар 2010, 22:17

dinkovm написа:А сега на къде...?

Елементарен и също така много труден въпрос !
Ясно е едно-пари няма !
По всяка вероятност са откраднати,но крадците не са ги крали за да ги излежават после,а умело са замели следите си... Трудно е да се назоват,защото са минали 20 години,и бая народ е замесен.
Лично за мен ще е достатъчно да има една по-ясна визия за близкото бъдеще в МВР,защото всекидневните приказки и слухове,за вдигане на годините за пенсия,отнемането на 20-те заплати,при пенсиониране и т.н.,буквално "психясват" редовият служител. Чувства се една несигурност,и мислите просто отиват в друга посока,а не в правилната-за изпълнение на поставените задачи.
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот kapandura » 20 Мар 2010, 22:31

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 22:55, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kapandura » 20 Мар 2010, 22:49

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 22:56, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот SYNOPTIK » 20 Мар 2010, 23:33

Този клип е предоставен с любезното съдействие на m-r_Vekilski
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот фиеста » 21 Мар 2010, 01:47

Ами не го усещаме! Дето има една приказка - кучето си лае, креванът си върви.... Ние си правим протести и даже и министърът си е с нас.... И какво от това? Ентусиазмът от преди година и нещо вече почва да спада, а нищо не се е променило. И няма и изгледи за промяна. А колкото до това, че видите ли държавата била в криза - е това го слушаме вече 20 години. Хайде стига бе! Как така за някои има, за други не? Декември уж спряха премии на съдебната власт, но след едно протестно писмо им ги върнаха. Е те сигурно най са заслужили, както и депутатите, дето си индексират заплатата на тримесечие. Интересното е, че по време на криза се вдига, я тяхната /депутатската/ се определя от средната в обществения сектор. Ами значи са се вдигнали заплатите, ама ние нещо не сме разбрали. Ние трябва да се радваме, че няма да падат. Е това ми звучи като подигравка.
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 21 Мар 2010, 15:15

Това е истината за нашата професия,а Общестовото си няма и най-малка представа за какво става въпрос.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот фиеста » 22 Мар 2010, 23:58

Естествено, че не е само до парите! Ако беше за пари, аз поне отдавна да съм навън, образованието ми се котира добре. Та явно нещо друго ни държи в тая система. Но пък от друга страна, децата ми какво са виновни за това? Моите деца например детски не взимат, защото се водим с големи заплати. Но днес за пръв път през живота си ми се наложи да ходя да взема болничен за себе си и какво : болкоуспокояващи, защото няма направления. Нямам против да си плащам здравните като всички /е, не и съвсем като всички, защото всички плащаме заради някои групи от населението, дето имат повече права от нас/, но не и ако ще се налага да си плащам за лекар. И колкото и да не ми е само до парите, почвам да се замислям дали си струва.....
А хората си нямат и най-малка представа, че си купуваме хартия, тонер и какво ли още не, та да не говорим за психологическите проблеми при работата.
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот камикадзе » 23 Мар 2010, 01:07

BARETATA написа:Това е истината за нашата професия,а Общестовото си няма и най-малка представа за какво става въпрос.
Колега,мисля си,че с протест няма да "върнем МВР на обществото".Преди време Осата подготви снимков материал с условията на работа в помещенията на нашите сгради.Ефект имаше ли?Със сигурност да!Колеги спасяват хора всеки ден и на това трябва да се даде гласност!Така ще се постигне доверие към МВР.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 23 Мар 2010, 19:44

Лошото е само ,че нервите вече са кът и отиват на кино за неща , за които на някои хора не им дреме ... То МВР си е на хората,ама ще го върнем , като МВР си върне нас , не във физическия смисъл ,а от чисто морална гледна точка . Не е нужно да отговаряте на това мое мнение...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Предишна

Назад към Полицията в България