СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот dinkovm » 17 Мар 2010, 00:43

Егати и скатаването на случая. По-голямо скатаване от плямпане по обществени форуми здраве му кажи...
Все си мисля ,че гокато помагаш някому за нещо и след това ще му го натякваш по-добре не помагай.
Случилото се е случило вече. Хубаво или лошо. Що трябва да се раздува толкова...
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 17 Мар 2010, 00:45

Едно нещо да кажа,всички ние,независимо барети - командоси ; патрулни полицаи - оперативни дежурни ; кринилани разузнавачи ; разследващи полицаи ; администрация и какво ли още не - сме за Честта на Обществото и нашето достойнство.А за СОБТ , това е АНТИТЕРОРИЗМА в МВР,стига сте газили тази Елитна част.И без това всички сме с опънати нерви до безкрай
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cz75bdpolice » 17 Мар 2010, 00:46

Аааа,знаеха много добре знаеха,но бяха много -Пич е за това ти говоря -мутретата са били с числено превъзхоство и който и да си (освен разбира се ако не си Супер Бойко Борисов)няма как да им надвиеш.Затова предполагам и нашите пичове са се даго наречем ,,оттеглили на безопасно място,,Просто няма такъв филм като РАМБО сам да избиеш цяла армия.И верно незнам за кво става въпрос и не е моя работа,ама от една случка да си правиш генерални изводи за СОБТ .Преди няколко години имаше едно ПТП на АМ Тракия с един убит.Виновния беше Американски правителствен агент от ФБР и ревеше като момиче-това значи ли ,че цялото ФБР са п..ки.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот oto skorzeni » 17 Мар 2010, 01:36

Темата е хубава,но собт е жив организъм,така,че когато се говори или пише,не трябва да се прави като за умрял,или добро или нищо.За баретата е ясно,той си ги е издигнал в култ тях,бих го посъветвал да си махне розовите очила.За приказката за мършата в стадото,тя по определение не може да е в сила за собт,защото това е елитно полделение,там трябва да служи елита,най-добрите,по своите морални и психофизически качества бойци.Така поне е на теория.Реалността за съжаление е съвсем друга.Не знам къде е била грешката,в психолозите,кадровика,или в самата служба,но фактите са си факти.Не "плюя"никого.имам 3 бивши служители за приятели,и много ги уважавам,а и един настоящ,ако е все още там,към него съм със смесени чувства.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 17 Мар 2010, 11:54

Абе ще се разберем ние с теб,ама нещо не хващаме точния път.Жив и здрав да си ,въпреки всичко се получи Диалог,а не само Монолог,което е добре :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 17 Мар 2010, 18:40

Както са казвали древните гръцки философи-"в спора се ражда истината".В нашия случай е диалога.Не знам защо се нахвърлихте така върху "Paolon",той просто сподели лични впечатления от една случка,в която е бил непосредствен участник.Представям си какво ще стане ако си споделя моите.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот cz75bdpolice » 17 Мар 2010, 19:41

Ото, никой не се е нахвърлил върху Паолон, а коментираме,че от един или двама служители и един инцидент не се правят генерални изводи за цялата служба.Все едно да кажеш,че всички КАТ-аджии са корумпирани и всички военни са алкохолици. :lol: Той има едни впечатления от клегите от отряда а баретата и аз имаме други.Просто всеки защитава тезата си.Аз съм слушал за един куриозен случай,може би ти си в час стая история ,как при един рапел от хеликоптер върху палубата на кораб е бил ,,проводнен,,хеликоптера.Знаеш ли нещо по въпроса.
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот oto skorzeni » 17 Мар 2010, 20:20

Те да бяха само един-два случая,с мед да ги намажеш,но както и да е.Иначе за този случай с рапела за България ли става въпрос?Не съм чувал за това.Тук нищо не може да ме учуди вече.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот cz75bdpolice » 17 Мар 2010, 23:16

Съвместно учение на МВР и МО -командосите е имало и въжето ,по което са се спускали е било завързано от първия спуснал се в долния си край за кораба.След като последния се спуска дават сигнал на пилота,че са готови,но никой не отвръзва въжето и Ми-17 -ката се приводнява :lol: .Това съм го чувал от един парашутен инструктор,когато бях в аероклуба към бившето ОСО.
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот oto skorzeni » 17 Мар 2010, 23:50

Не съм чувал за този случай,но да се вързва въжето за рапел за кораба е голяма глупост,никога не сме го правили това,въжето е по-дълго и по-тежко в долния си край,и водещия го държи докато се спусне следващия,който го поема и т.н.След парашутния скок това е най-якото изживяване,макар и кратичко.Хеликоптерите на флота се броят на пръсти,за възраст няма да говорим,първият път като се качих беше голям стрес,всичко трещеше и скърцаше,имах чувството,че ще паднем всеки момент.Но пък пилотите ни са суперпрофесионалисти и си знаят техниката.Все пак мисля,че това е част от военния фолклор.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България