СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот BARETATA » 17 Мар 2010, 00:08

Само да те поправя брат,че и главния секретар вече може да ги Изкара.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dinkovm » 17 Мар 2010, 00:09

oto skorzeni написа:Мерси за кърпичката,че моите подгизнаха вече!А иначе по въпроса-СОБТ и по широко погледнато бившата ДС са такива "ковачници" за бизнесмени,че световноизвестни университети и бизнесколежи могат само да завиждат.На прима виста мога да изброя петима служители на СОБТ-бивши, които са милионери,че и отгоре.

Обективно погледнато, тами влизат само кадърни люде и после милата родина неможе да ги задържи да работят за нея.
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 17 Мар 2010, 00:10

oto skorzeni написа:.....На прима виста мога да изброя петима служители на СОБТ-бивши, които са милионери,че и отгоре.

Факт. Бройката е по-голяма, а и си го декларират в годишните декларации, свинщината е пълна и при това законна.
КОМИСАР

Мнениеот PAOLON » 17 Мар 2010, 00:16

cz75bdpolice написа:
PAOLON написа:Аз мога ли да критикувам?Когато съм имал нужда от тези баретки не дойдоха.А когато трябваше да ги спасявам от мутрите в "О,Азис" ги спасих.За какво да съм им благодарен? :roll:

Колега а ти запознат ли си как къде и кога идват СОБТ.Знаеш ли,че се изпращат само и единствено със заповед на министъра на ВР.А това къде и от кой си ги спасявал-не се изхвърляй толкова.Бъди сигурен,че няма нужда ти да ги спасяваш от мутри или от който и да било.Няма нужда да си им благодарен за нищо и никой не иска това от тебе.Просто колегата е отворил тема в която всеки може да пише впечатленията си макар,че не всеки има преки впечатления от СОБТ,защото повечето хора виждат едни маски а не познават хората под тях.Пичовете в отряда са професионалисти и това е доказано в много международни състезания в които са участвали и в многото учения със сродни европейски,щатски други служби.

Ти наясно ли си ,че когато трябваше да дойдат по заповед на този министър не можаха да ги съберат по дискотеките.Ти беше ли когато 3-ма от тези хубавци ги намерих скрити в едно мазе на ул.Екзарх Йосиф треперещи,защото налетели на охраната на клуб." О,Азис "и ония бяха дали една жертва ,но и хубавците също,дори бяха стреляли та се наложи и други работи да правя който не са за този форум.Трябва ли да казвам какво стана с оръжието на същите тези хубавци и как доказахме, че не са стреляли.Да казвам ли как 4-ма полицаи удържахме 10-на ядосани мутри,който искаха мъст.Баретко може да потвърди част от разказа ми.
Последна промяна PAOLON на 17 Мар 2010, 00:19, променена общо 1 път
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 17 Мар 2010, 00:19

Колега,никой не казва ,че няма Тъпанари и там . Ако говорим за случая ,който се сещам,стрелеца или този ,на който му взеха пистолета,вече не е в СОБТ. А на тия мутри могат да си "мамата" ,айде да не говоря ,че направо нервите ми се опъват.Ела в СОБТ,пък тогава говори против всички.Евала ,че си помогнал,но недей да плюеш цялото поделение...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 17 Мар 2010, 00:22

Баретко не се сърди писах и по горе на този фон които съм описал как да ги хваля.Като имаш в предвид, че не знам много за тях.Да мърша има навсякъде.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 17 Мар 2010, 00:24

Аз знам много за тях,по обясними причини,имам големи приятели,едните все още служат,другите напуснаха - по ред причини.Не се сърдя,просто недей да правиш генерален Извод от една случка.Големи бойци са да знаеш
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cz75bdpolice » 17 Мар 2010, 00:28

Сега за дискотечни изцепки съм съгласен.Не разбрах,че е ставало въпрос за такива.Но тези 10 мутри съгласи се,че са били респектирани и от униформите ви.А и със сигурност не са знаели,че си имат работа с хора от отряда,защото избягват да се занимават с тях и да си създават главоболия а те щом са били на дискотека са били цивилни.Незнам какъв е случая,но като знам манталитета на охраните по чалгарските бърлоги съм почти сигурен,че като са видели няколко здрави момчета са решили да ги предизвикат и да ги понабият за пред гърлите,дето им висят по вратовете.И аз да съм и аз ще стрелям ако ме почнат мутри да ме бият няма да им се дам.А това,че си им помогнал да покрият случая е похвално.Така се прави ,защото ако ние взаимно не се пазим и не си помагаме няма кой друг.Тъпите мутри майната им,някой друг път ще случат на обратно числено съотношение и ще бъдат наказани.Защото нали знаеш,че мутрите са силни като са по много и като са друсани.Иначе и в гъза да му бръкнеш ще се направи,че не усеща.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот PAOLON » 17 Мар 2010, 00:31

cz75bdpolice написа:.А и със сигурност не са знаели,че си имат работа с хора от отряда,защото избягват да се занимават с тях и да си създават главоболия а те щом са били на дискотека са били цивилни.
Аааа,знаеха много добре знаеха,но бяха много .Спирам ,че ще взема да се опуща нещо и после иди обяснявай, че нямаш сестра. ;)И пич не знаеш за какво говоря,ама хич.Само Баретко е в час.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 17 Мар 2010, 00:34

Братко имам доста "сгънати мутрачета" - важна е Ударната сила ... Както и да е ,всеки си знае мнението.По-важно е отношението...
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България