СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот Police » 15 Мар 2010, 18:49

Здравейте, доста дорба тема открих добра информаця и искам да се вкюча в темата с нещо което бях открил по интернет, но и неможах да се сета от кой сайт точно:

Ние сме Червените барети,
"гвардейиците" на нашата страна.
Нямаме звезди и еполети
и лъскави развети знамена.

Нямаме коли, апартаменти
и влогове за нашите деца.
Имаме префинени клиенти-
куршуми за нашите сърца.

Вярно изпълняваме дълга си,
навсякаде, по цялата страна.
И недосънували съня си,
скачаме в поредната война.

Мръзнем много често в снеговете,
а някои останаха сред тях.
Рядко ще целунем синовете си,
на болката обръщаме на смях.
Национална Сигурност
Аватар
Police
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 15 Мар 2010, 22:37

Пич ,това стихотворение го знам отдавна и то наизуст.Има го в темата "Тайните на Враня"...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 16 Мар 2010, 20:37

Много е патетично това стихотворение,направо ме просълзи.Някои си имат и коли, и апартаменти по няколко,а банковите им сметки ще стигнат и за правнуците.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 16 Мар 2010, 21:19

Ото, кърпичка? :)
За другото си прав за съжаление и изобщо не са изключение. :?
КОМИСАР

Мнениеот oto skorzeni » 16 Мар 2010, 23:44

Мерси за кърпичката,че моите подгизнаха вече!А иначе по въпроса-СОБТ и по широко погледнато бившата ДС са такива "ковачници" за бизнесмени,че световноизвестни университети и бизнесколежи могат само да завиждат.На прима виста мога да изброя петима служители на СОБТ-бивши, които са милионери,че и отгоре.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 16 Мар 2010, 23:48

Колега,не съм създал Темата да плюеш против командосите от СОБТ. Какъв ти е проблема,нима няма милионери и от редовите полицаи,а колегата от Етрополе.Кой как си го е направил да сърба попарата.Кой ти дава право да критикуваш стихотворението а ? Говоря на ОТО
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 16 Мар 2010, 23:55

Аз мога ли да критикувам?Когато съм имал нужда от тези баретки не дойдоха.А когато трябваше да ги спасявам от мутрите в "О,Азис" ги спасих.За какво да съм им благодарен? :roll:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 16 Мар 2010, 23:57

Колеги ,настроили сте се против СОБТ, не знам защо.Сигурно заради няколко олигофрена,които смазват имиджа на поделението.Ваша работа ,няма да влизам в спор,пишете каквто намерите за добре ...
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cz75bdpolice » 17 Мар 2010, 00:07

PAOLON написа:Аз мога ли да критикувам?Когато съм имал нужда от тези баретки не дойдоха.А когато трябваше да ги спасявам от мутрите в "О,Азис" ги спасих.За какво да съм им благодарен? :roll:

Колега а ти запознат ли си как къде и кога идват СОБТ.Знаеш ли,че се изпращат само и единствено със заповед на министъра на ВР.А това къде и от кой си ги спасявал-не се изхвърляй толкова.Бъди сигурен,че няма нужда ти да ги спасяваш от мутри или от който и да било.Няма нужда да си им благодарен за нищо и никой не иска това от тебе.Просто колегата е отворил тема в която всеки може да пише впечатленията си макар,че не всеки има преки впечатления от СОБТ,защото повечето хора виждат едни маски а не познават хората под тях.Пичовете в отряда са професионалисти и това е доказано в много международни състезания в които са участвали и в многото учения със сродни европейски,щатски други служби.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот PAOLON » 17 Мар 2010, 00:07

Не пич не сме,но прекаленото величаене е дразнещо на фона на това което е видял всеки от нас.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България