ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот BARETATA » 16 Мар 2010, 16:46

Точно така.По този начин ще се усети вкуса и по-истинско и приятно :)))
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 16 Мар 2010, 19:42

Здрасти. :D
Да ви кажа: Баннали са ме от един форум. Втория в моя дълъъъг живот. Нищо не съм им направила на форумците, но ми идва нещо на ума. Хм.

Днес в края на работния ден разбрах нещо много хубаво. Обаче няма да ви кажа, щото няма да ми повярвате. Ако реша случайно, утре ще го направя. Ама ако искам. Сега ме е яд, че са ме баннали.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот inana » 16 Мар 2010, 19:59

КОШМАР написа:Здрасти. :D
Да ви кажа: Баннали са ме от един форум. Втория в моя дълъъъг живот. Нищо не съм им направила на форумците, но ми идва нещо на ума. Хм.

Днес в края на работния ден разбрах нещо много хубаво. Обаче няма да ви кажа, щото няма да ми повярвате. Ако реша случайно, утре ще го направя. Ама ако искам. Сега ме е яд, че са ме баннали.

Никак не е честно да пренасяш негативните си емоции върху нас, нямащите нищо общо с бана... :D Айде сподели!
Само Господ може да ми бъде съдник.
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

Мнениеот КОШМАР » 16 Мар 2010, 20:07

:D Аз само споделям с приятели, които могат да се зарадват на бана ми.В момента съм позитивна пет процента. Повече не ми трябват. Ама що са ме баннали пък. Хем искам да питам един човек какво мисли по въпроса, хем ми се струва, че може ме баннат и оттук. Затова нищо няма да питам. Инанче, знаеш ли колко културно се държа с хората там. Карай. Ще го преживея.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Гаргамел » 16 Мар 2010, 20:10

Ама, то само приказки на празна маса не върви ;) Я сложете нещо за 'апване и пийване, та да напълним кухите крака. :lol:
liberos vivere, cum dignitate moriamur...
Аватар
Гаргамел
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 16 Мар 2010, 20:13

Аз чакам тестото да ми омекне и ще правя пица. Сложила съм го на акумулиращата печка. Откога съм се прибрала още е като камък. Иначе една бира Бекс добре ще ми дойде малко да ми се дигне кефа. :D
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Гаргамел » 16 Мар 2010, 20:17

Ей това е вече приказка! Дай да обърнем по бира, а може и по две, докато стане пицата... ;)
liberos vivere, cum dignitate moriamur...
Аватар
Гаргамел
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот inana » 16 Мар 2010, 20:19

Ей това е най-добро за кеф, за теб е Кошмар!
Изображение
Само Господ може да ми бъде съдник.
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

Мнениеот КОШМАР » 16 Мар 2010, 20:22

Гаро, преди малко по тв чух следното, което е казал Чирчил : "В политиката няма вечни приятели, има вечни интереси" Споко, нема говорим за политика. Аз като пийна една чашка и всичко забравям. Иначе си прав, докато стане пицата мога да изпия една бира. Аз пия бавно. :D :lol: ;)
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот КОШМАР » 16 Мар 2010, 20:24

Тъкмо спрях сладкото инанче. Как да ти откажа, не мога. Ще си взема и няма да му мисля.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите