Огнестрелни оръжия в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Огнестрелни оръжия в МВР

Мнениеот BARETATA » 13 Мар 2010, 03:29

Ами трябва да има развитие,защото само си "плямпаме" иначе :lol:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 13 Мар 2010, 16:22

Предполага, че другата седмица /ако ми е готово разрешителното/ ще ходя до комплекса на ВИП - за кобур, втори пълнител и др. аксесоари. Ще опитам и да пострелям в тяхното стрелбище, и ще видя какви са условията и цените там. Най-добре е на стрелбището на Гео Милев, но не мисля, че бихме могли да си организираме частен турнир там. Ще се наложи да искаме разрешение от генерал Нонка Матова .... :D :roll:
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 13 Мар 2010, 18:29

На Гео Милев е екстра,ама там все постоянно има хора,тоест тернира групата на БОП-а,пълно е и с Граничари,ще се измисли нещо де :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cz75bdpolice » 13 Мар 2010, 19:48

Raptor написа:Предполага, че другата седмица /ако ми е готово разрешителното/ ще ходя до комплекса на ВИП - за кобур, втори пълнител и др. аксесоари. Ще опитам и да пострелям в тяхното стрелбище, и ще видя какви са условията и цените там. Най-добре е на стрелбището на Гео Милев, но не мисля, че бихме могли да си организираме частен турнир там. Ще се наложи да искаме разрешение от генерал Нонка Матова .... :D :roll:

Там ще ти се завие свят като им видиш цените.Толкова са надути,че не е истина.Има един магазин ,,Стар форс,, в София,където цените са поносими.Там работи бивш колега от СДВР и ако отидеш да поговориш с него може и да ти помогне с тези неща които ти трябват.Верно,че не е голям избора като във ВИП-а ама и цените са добри.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот dinkovm » 13 Мар 2010, 23:59

NANIOX написа:Аз съм с ЧЗ,в лявата ръка държа куче но на дясната ЧЗ-то ми прилепва добре ;)

Е хайде сега. нали за това сме приятели докато стреляш ще ти държа за малко кучето. :lol: За да няма оправдания после. ;)
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот cz75bdpolice » 14 Мар 2010, 21:16

Не е оръжие, но е много добра част от екипировката за проникване в помещения и преодоляване на прегради на фирмата BLACKHAWK http://www.youtube.com/watch?v=l0Yhq2bF2js
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот Куче » 14 Мар 2010, 23:07

Raptor написа:Предполага, че другата седмица /ако ми е готово разрешителното/ ще ходя до комплекса на ВИП - за кобур, втори пълнител и др. аксесоари. Ще опитам и да пострелям в тяхното стрелбище, и ще видя какви са условията и цените там. Най-добре е на стрелбището на Гео Милев, но не мисля, че бихме могли да си организираме частен турнир там. Ще се наложи да искаме разрешение от генерал Нонка Матова .... :D :roll:

Ок , дайте до края на другата седмица да измислим нещо ,защото след 21.03...няма да имам комп. , на 22-ри вече ще съм в школата и ще имам проблем с нета и къде да ви търся?
Вече съм решил, кое от двете оръжие да си взема.
Предизвиквам Ви на дуел...... :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 14 Мар 2010, 23:27

Добре прадлагаш,ти кажи Оръжието ,пък ще те видим :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 14 Мар 2010, 23:35

BARETATA написа:Добре прадлагаш,ти кажи Оръжието ,пък ще те видим :D

Ок , кажи с кое да те бия на стрелбището? Със " Стечкина" или " Глога" ;)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 14 Мар 2010, 23:47

Със "Стечкина" , се съмнявам,ама с Глока,може да ме биеш :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България