Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Lord написа:Както "сухо" си го написал момко най-вероятно Шишо вече, като види знак за радар ще кара назад.![]()

Автоконтрольор написа:Куче написа:driver написа:Има ли значение дали спазвам ЗДв.П.
Виж се само какви ги говориш!. После другите ти виновни , а що се отнася за лошите пътища и дупки.....то колегите от КАТ не са виновните. И какво против имаш радарите?. Защо не се научиш да спазваш закона като гражданин на тази държава и да видим дали ще имаш проблеми със служителите от КАТ.../там ти е болното място/ или изобщо с МВР
![]()
Но я караме по нашенски постоянно нали......все другите виновни. Вземи първо погледни себе си!
И това ли е обида?
Куче, прав си.

Автоконтрольор написа:Да, да ясно.![]()
Според неговите критерии явно всички тук сме с малко "багаж".
![]()

driver написа:... не желая да поставям предпазен колан на ЛИЧНИЯ си автомобил(не го правя и до ден днешен,просто не ми е удобен-честно казано) за здравните си осигуровки-ако искате стачкувайте...Ама не вярвам да се престрашите всичките да стачкувате

driver написа:...защото не желая да поставям предпазен колан на ЛИЧНИЯ си автомобил(не го правя и до ден днешен,просто не ми е удобен-честно казано)...

Sir Humphrey написа:driver написа:...защото не желая да поставям предпазен колан на ЛИЧНИЯ си автомобил(не го правя и до ден днешен,просто не ми е удобен-честно казано)...
Смешник си. Щом нямаш грам акъл, дано поне семейството ти има и да си слага колани.

Куче написа:Защо го обиждаш че няма акъл? Човека е....
Докторант в Български ВУЗ

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта