Няма ли да се спрете бре...баси оплюването и лакомията. Един друг се хапете и хвърляте мръсотия навред. Ако бяхте деца до сега да съм ви насинил гъз....е
Все още съм член...но взе да ми се повръща от тия гнусотии!
Пълни ...ай няма ви обиждам

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
малкия написа:[
Напълно съм съгласен. Значение има (поне за мен) какво точно мислят и с кого им е приятно или неприятно да комуникират болшинството от членовете на Федерацията. През декември представителите на това болшинство доста безапелационно изразиха някои свои мисли.
Другото, на което не е зле да обърнете внимание, колега, е това че когато в една организация се очертава криза, неформалните срещи и разговори (като тази в Дряново) може и да имат своето място. Но казването, обясняването и запазването на изграденото се правят на официалните форуми на тази организация. Заради срещата в Дряново тогавашният председател пренебрегна насрочено доста преди това заседание на УС. По същия начин пренебрегна и извънредните ФС и НК. Съжалявам, колега, но Федерацията си има демократично избрани органи на управление (както ги имаше и тогава) и по време на тяхната работа е редно да се вземат решения. Не на неформални срещи, които май така и не се разбра как, от кого и защо са организирани.
odranoel написа:Ехо !!!, сто и незнам колко си ,когато се предложи на втория ФС да се гласува излизането на ИП в неплатен отпуск и даването на исканата от него заплата на кого волеизявлението се искаше на всички членове на СФСМВР или на излъчените представители на СД .Не навлизай в материя която е обяснена от устава на СФСМВР затова се избират делегати на общо събрание на СД да се упълномощят да представляват цялото СД и да решават от името на СД така е станало и на ИФС и ИНК. Друг е въпроса , че на вас не ви харесват взетите решения .
odranoel написа:да прав си за учредяването на СФСМВР през февруари,но не тези са учредителите и устава вписан в съда, и в устава от април 2009 г. има съществени промени по отношение на начина на взимане на решения и изпълнение. ако ги нямаш двата устава за сравнение питай ИП
SFS написа:Ами председателите на СД са хора от мрежовия принцип и тези хора в основата си са верни на онова, което роди синдиката. ...........................................................................
SFS написа:Ами председателите на СД са хора от мрежовия принцип и тези хора в основата си са верни на онова, което роди синдиката.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта