driver,ето ти два проекта върху които работя аз.Ти сам прецени дали са за милиони или за 5 лв............................
http://www.monitor.bg/article?id=181645
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Куче написа:Lord написа:driver написа:...Така,че-който иска да си протестира,то сбирки ли не беше,то пушения ли не беше,то увещания по медии да повлияят общественото мнение в тяхна полза ли не беше-в държавата пари нема,господа и крайно време беше дори и полицията да почувства това "дередже"!
Ей, циркаджията, ади приключвай с нАучните трудове и лягай, че ми писнА от теб, "докторанте"!
Чудя ти се на търпението и даже ти завиждам приятел! Как го търпиш ? . Разбирам че всички хора са ценни във форума с мненията си , но тоя......докторант, отдавна бих го пратил в девети коловоз

Lord написа:Обаче, освен подкрепа към Шишо и Хъмфри имам и въпроси:
1. Редно ли е да имат привилегии пилотите, водолазите и куп други професии?
2. Спасявали ли сте живот /без зн. на възраст/? Ако сте - колко живота сте спасили?

Sir Humphrey написа:Lord написа:Обаче, освен подкрепа към Шишо и Хъмфри имам и въпроси:
1. Редно ли е да имат привилегии пилотите, водолазите и куп други професии?
2. Спасявали ли сте живот /без зн. на възраст/? Ако сте - колко живота сте спасили?
А редно ли е МВР да осигурява служителите си (тези с повишен риск от професионално заболяване и смърт) в професионален пенсионен фонд (чл. 127 ал. 2 от КСО)? За мен отговорът е ДА! МВР прави ли го? Според мен НЕ!

driver написа:Особено съм благодарен на "човека" или по-скоро полицая с nickname "куче".Щом като хора с неговия багаж(или защо не пагон) сипят такива обиди по мой адрес,то значи има ефект от едно понятие,което -той е пропуснал този час в училище-се нарича граджанска съвест.Повтарям се-просто подкрепих една идея на управляващите.Не бих се унизил да коментирам постовете му,може би неслучайно си е избрал този nick-куче,ама като обижда мен,то отгава обижда и МФ на РБ и оставям на мислещите хора тук да преценят доколко този "полицай" ""служи(!?)""....

Куче написа:Lord написа:driver написа:...Така,че-който иска да си протестира,то сбирки ли не беше,то пушения ли не беше,то увещания по медии да повлияят общественото мнение в тяхна полза ли не беше-в държавата пари нема,господа и крайно време беше дори и полицията да почувства това "дередже"!
Ей, циркаджията, ади приключвай с нАучните трудове и лягай, че ми писнА от теб, "докторанте"!
Чудя ти се на търпението и даже ти завиждам приятел! Как го търпиш ? . Разбирам че всички хора са ценни във форума с мненията си , но тоя......докторант, отдавна бих го пратил в девети коловоз

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта