Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Куче написа:inana написа:Куче написа:...Ти да не вземеш пак да изтипосаш ония......от снощи
Тук - не, щото скандализирам посетителите, ама ще ги тръшна в темата на Рънърса, той мой човек
Ок , там ги тръшни. Коя е тази на аватара ти...изглежда ми на пияна или дрогирана. Само не кавай че си ти...
Гаргамел написа:Куче написа:inana написа:Куче написа:...Ти да не вземеш пак да изтипосаш ония......от снощи
Тук - не, щото скандализирам посетителите, ама ще ги тръшна в темата на Рънърса, той мой човек
Ок , там ги тръшни. Коя е тази на аватара ти...изглежда ми на пияна или дрогирана. Само не кавай че си ти...
Не можах да се въздържа - това е тя на купона по случай нейния РД
След третата й чашка обаче, положението не беше за снимки вече...
BARETATA написа:Компанията и тази вечер - стана мазало - ама няма ядове . После след кръчмата , при мен на гости.
Добро Утро написа::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
много ви е в розово и червено спалнята вя Барета и Кучо
![]()
![]()
![]()
смях.....
Куче написа:Гаргамел написа:Куче написа:inana написа:Куче написа:...Ти да не вземеш пак да изтипосаш ония......от снощи
Не можах да се въздържа - това е тя на купона по случай нейния РД
След третата й чашка обаче, положението не беше за снимки вече...
Гаро...ти ме разби като "Бийтълсите" , наистена ли е тя
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта