ЧЕСТИТ 8 МАРТ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ЧЕСТИТ 8 МАРТ

Мнениеот kapandura » 09 Мар 2010, 00:19

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 23:08, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот SFS » 09 Мар 2010, 00:26

Не я търся...нея е има ама вие не я виждате. Цялата идея за този ден е опошление на естественото за да заводят "прогресивните" от яслата към доилнята. :lol:
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Lord » 09 Мар 2010, 00:29

"Жена е възрастен, зрял човек от женски пол, като момиче е наименованието за деца от женски пол или за незрели жени, но също така жена се отнася и въобще до всички индивиди от женски пол.
Общо други употреби - момиче, дама, лейди, госпожица, госпожа, другарка (от 1944 до 1989), съкратените изписвания на обръщенията г-жа, г-ца, майка, дъщеря, сестра, баба, прабаба и т.н."

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Слава на жените! Те повикани са да вплетат и изтъкат небесни рози в земния живот!
Фридрих Шилер

Честит празник мили дами! Поне от свое име искам да ви благодаря за търпението и разбирането, а понякога и снизхождението, които понякога съм имал нужда да получа и съм получавал. А, ето го и поздрава ми:

Наздраве, принцеси наши! :D
КОМИСАР

Мнениеот daniela_suzi » 09 Мар 2010, 10:21

Чувствам се малко рааздвоена като чета написаното по-горе-не знам вече да се радвам ли или да съжалявам,че съм жена. :roll: Но както и да е-като всички дами от форума съм благодарна за това,което ни пожелавате,скъпи колеги!А гледайки горния клип си мисля,че колкото и да сме голямата работа поотделно,заедно/визирам мъжът и жената като двойка/сме в болшинството от случаите-неочаквано добра комбинация! ;)
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 09 Мар 2010, 10:39

daniela_suzi написа:Чувствам се малко рааздвоена като чета написаното по-горе-не знам вече да се радвам ли или да съжалявам,че съм жена.

:roll: В МВР се... възмъжава, мила! Така че, радвай се, докато можеш... :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот daniela_suzi » 09 Мар 2010, 15:11

Боже,какво доживях,явно у дома мъжът ми,двамата ми синове и декоративния заек/който също е мъжки/ще трябва да свикнат с мисълта,че мъжете ще се увеличат в къщата :lol: :lol: :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 09 Мар 2010, 15:16

Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 09 Мар 2010, 17:31

daniela_suzi написа:Боже,какво доживях,явно у дома мъжът ми,двамата ми синове и декоративния заек/който също е мъжки/ще трябва да свикнат с мисълта,че мъжете ще се увеличат в къщата :lol: :lol: :lol:

Е, синовете някой ден ще доведат снахи... ;) К`во да правиш, туй е животО! :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот КОШМАР » 09 Мар 2010, 21:18

Стони, аман от партийни пристрастия. Аз съм безпартийна и говоря БЕЗпристрастно, докато ти хулиш наляво и надясно както ти падне и който ти падне. След като говориш за демокрация и тем подобни, вземи си промени възгледите и стига с тази гнилоч. На мен специално ми омръзна от приказки, в които се казва еди кой си е такъв, еди кой си е ГМО, все за хора, които живеят в 21 век и трябва да живеят в днешно време. Аман от глупости на които ми се наслушаха Ошите. Понякога се питам с какво се занимаваме само, за да изкараме някой, че е луд или ненормален или не знам си какво. Не мислиш ли, че тези етикети обикновено се отнасят за тези, които използват подобни квалификации спрямо друг. Що за хора сме нямам представа. Живеем един век назад, докато преди век е имало хора изпреварили времето си с век напред. Аман от манипулации и простотии. Как ще вървим напред, като все някой ни дърпа назад. Ти специално живееш във времето преди 1944 година. Остани си там. Аз обаче живея сега и изобщо не искам някой да ме подвежда, за да ме кара да мисля като някой с който не съм съгласна. Ровим се в тинята и някои хора там искат да си останат. Нека си стоят щом им харесва.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 09 Мар 2010, 23:19

[quote="SFS"]
А Канада е една изкуствена лява държава с цели, които си оправдават съществуването и не са в противоречие по принцип с границите на човешкото търпение...ама това е сложно за вас...сега сме още съвсе в началото на урока по истина.
За щастие на нея, съседа и е една огромна и нормална икономика, която се мъчи в прегрътките на испаноговорящи пролетарии нахлуващи от юг и заразени високоинтелигенти от източна Европа. разли в парника на тато и смятайки, че парника е свободния свят и с изкривените си разбирания за всичко предават "верни" сигнали към пъкал от който идат. ;)

Това твое мнение ще го запаметя....защото е класика в жанра :lol:
Къртиш мивки пич....и то в Канада~ :lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите