Доста добър въпрос.В София вече двама го наядоха с тия буркани,но с областния не знам как ще се справя ако ми падне.dinkovm написа:Ти нямаш ли полицейски правомощия? Ти не го ли провери на какво основание го ползва?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Доста добър въпрос.В София вече двама го наядоха с тия буркани,но с областния не знам как ще се справя ако ми падне.dinkovm написа:Ти нямаш ли полицейски правомощия? Ти не го ли провери на какво основание го ползва?

osata написа:Оф, с кокошкари всеки може, със Стоичков помните ли какви "умолявания" бяха?
Истината е, че няма регистър на автомобилите със специален режим на движение, а и много такива автомобили изобщо нямат нужда от такъв.
Повтарям си думите, но домакинът на почивен дом на МВР изобщо няма нужда от такива екстри.
Но идеята на темата ми беше, че:
Хората като видят син буркан на цивилен автомобил го асоциират с МВР или по-точно с полицай, и когато при даден инцидент "пощальонът" на Прокуратурата подмине без да му дреме и пука, защото си носи преписките към деловодството, хората теглят една майна по реномето на МВР, точно това МВР, което много хора се стараем да покажем, че тук не работят тъпи милиционери и безчувствени хора, а мислещи, можещи и желаещи по-добър свят за околните.
Така че идеята за бурканите наистина ако някой я одобрява и мисли, че може да се систематизира добре и правилно един текст от 10-15 реда, законово обоснован, нищо не пречи да се изпрати на нужните хора, защото СИНИЯТ БУРКАН в момента не означава ПОЛИЦИЯ, но за хората е точно това!!!

Помниш ли кой му го даде,а?osata написа: със Стоичков помните ли какви "умолявания" бяха?

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта