Темата на Рънърса

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Темата на Рънърса

Мнениеот osata » 03 Мар 2010, 19:53

Гаргамел написа::D Аз на моя комп, вместо перка на захранването съм сложил въртелешка за мишки, щото си отглеждам хамстери там... Ония не спират да се връткат денонощно на нея :shock: Ама поне ядат де що бъгове влязат в компа. Много съм доволен. Ако искаш ще ти дам няколко - ГМО са и не ядат кервиз... :D Хем и ти доволен, хем и посевите цели! ;)

Ти стига се хвали, ами давай по-бързо да се заплождат и да връщаш моя, че времето се стопля и моя комп почва да загрява :lol: :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот osata » 03 Мар 2010, 22:53

Рън, излагаш се бе, що не каза, че си я окъсал, нямаше да бачкаш кат магаре, а кат кон :mrgreen: , нямаше да дърпаш каруца, а да те яздят :lol:

Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Гаргамел » 03 Мар 2010, 22:59

osata написа:Ти стига се хвали, ами давай по-бързо да се заплождат и да връщаш моя, че времето се стопля и моя комп почва да загрява :lol: :lol: :lol:

Ако имаха моя интензитет щяха да са надминали китайците вече... :D
liberos vivere, cum dignitate moriamur...
Аватар
Гаргамел
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 05 Мар 2010, 00:05

Нал туй е тематъ с прустутиити :?: :mrgreen:

Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Добро Утро » 05 Мар 2010, 13:38

Гаргамел написа:
osata написа:Ти стига се хвали, ами давай по-бързо да се заплождат и да връщаш моя, че времето се стопля и моя комп почва да загрява :lol: :lol: :lol:

:lol: Ако имаха моя интензитет щяха да са надминали китайците вече... :D

относно привличането Гарго...вие с Осата а???? Кой кого привлича повече??? Осата Гаргамел или Гаргамел Осата.....а да ..и...кой е по красивия де???? :lol: ;) ;) ;) ;)
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Мар 2010, 19:24

Добро Утро написа:относно привличането Гарго...вие с Осата а???? Кой кого привлича повече??? Осата Гаргамел или Гаргамел Осата.....а да ..и...кой е по красивия де???? :lol: ;) ;) ;) ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
КОМИСАР

Мнениеот Гаргамел » 06 Мар 2010, 17:05

Добро Утро написа:
Гаргамел написа:

:lol: Ако имаха моя интензитет щяха да са надминали китайците вече... :D

относно привличането Гарго...вие с Осата а???? Кой кого привлича повече??? Осата Гаргамел или Гаргамел Осата.....а да ..и...кой е по красивия де???? :lol: ;) ;) ;) ;)

Сакън! Ни мъ ли виждаш на аватара къф съм кръсив? :oops: Искъ ли питанье кой по убаф? :D Ти на такос кръсиву същиство би ли устояла? :lol: ;) Ай ни задавай отгувори, ща та замола! :D :D :D
liberos vivere, cum dignitate moriamur...
Аватар
Гаргамел
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 09 Мар 2010, 23:17

Адидас, ко стаа уа, батка, дън ти фана конпа вируса на свинския грип? Откак казаха, чи ни същиствува тоз грип са ни усигурили бизплатна ваксина, носи щайгата у медслужбатав дирекцията, ше го форматират безплатно с/у несъществуващия вирус, гулям късмет! Ади, сполай ви, на теб и конпа!
КОМИСАР

Мнениеот Добро Утро » 10 Мар 2010, 22:33

Инана тълпата се е събрала за зрелище Почвай го тоз гаргамел най - накрая...де.. :lol: :lol: ;) :lol: ;) :lol: :twisted: :twisted:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот inana » 10 Мар 2010, 22:40

Добро Утро написа:Инана тълпата се е събрала за зрелище Почвай го тоз гаргамел най - накрая...де.. :lol: :lol: ;) :lol: ;) :lol: :twisted: :twisted:

Бе кво почване, аз съм на път да го свърша вече... :lol: Ставаше въпрос за картинки, но не садистични, а с леки ... отклонения от общото възприятие за нормално. Като тази тук:
Изображение
Само Господ може да ми бъде съдник.
eat you alive
inana
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите