BARETATA написа:Горните два клипа на Съра и Осата,са в голяма степен действителността в България.Всички ,които служим в МВР - голяма част - сме посещавали ПТП-та или ставали неволни свидетели на катастрофи.Понякога думите не стигат ,а и не се намират.Всеки един водач на ППС да ги прегледа и да се замисли ...
Oпределено се застъпвам за казаното от теб, но проблема е там, че не всички ги гледат...Дали от незнание дали от нежелание не знам...Преди няколко дни спорихме с един приятел във фейсбук, че има добри шофьори, но били рядкост.Аз му отвърнах, че между добър шофьор и сигурен шофьор има разлика.В България има добри шофьири, добре... НО СИГУРНИ... кой е видял сигурен шофьор...за скромните 2 години и 3 месеца в които съм правоспособен, лично аз не съм видял сигурен шофьор...Специално в България е така,първо, защото не сме сами на пътя (НЕКА НЕ ГО ЗАБРАВЯМЕ)второ, защото своеволията на пътното платно са повече, трето контрола е по-занижен в сравнение с другите държави и накрая, но не и на последно място, качеството и стопанисването на пътищата. Не съм ли прав?