BARETATA написа:Обаче , във връзка с Фитнеса на Боевски , ето малко неприятна новина за Нас, проверил съм цената :
Картата е 130 лв на месец за неограничен достъп, като сауни, парни бани и всякакви такива екстри са им гратис.

- скачаш в А група

, и ние тук имаме няколко такива лукс фитнесчета, минаата година единия ми колега уреди карти покрай една фирма за три месеца ( то и за тях беше само тогава промоцията де ) за три месеца платихме по 35лв на човек - и на месец дойде 12лв

, а реално една тренировка след 16.00 часа струва 10.00 - а вътре е лукс, телевизори, зали за почивка, парна баня, сауна и т.н., дето се вика можеш да си избираш цвета на дъмбелите

- сега до работа на 10 метра отсреща има едно фитнесче, сутрин няма хора, картата беше 28лв, а сега даже момичето ми вика - айде, за вас вече е 20лв, аз мислех сутрин да тичам, там една тренировка кратка, къпя се и в 09.30 съм на работа ( нали има министерска заповед вторник и четвъртък 08.30-09.30 спорт с освобождаване от служ. задължения ). А иначе в нашето първо РУ нали е нова модерна сграда има фитнес, колегите от патрула оперативни си я ползват цял ден, началника позволява да излизат в неща като почивка и двама по двама във фитнеса... ама дъртаците спяли на лежанката

. Обаче не пускат други служители извън районното, защото уредите са подарък от спонсор, а като се прецакат от много ползване кой ще ги оправи- началинка на районното искал всеки да дава по 50ст да се заделят пари, ама директора казал - то това заприличва на бизнес - или го затваряй или се оправяй. И началника казал тогава само от моето районно и точка. Аз чакам малко да порасне бебока, че сега нямам сили буквално от недоспиване, после пък ще е жега.... мамата си....
линка видя ли там за твоя колега?