Песни за Душата...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Песни за Душата...

Мнениеот BARETATA » 21 Фев 2010, 15:43

Брат,те ме поздравяват с тези песни,но на "Таркан",съм слушал само една,защото е близо до "Денс" ритъма.Да,не крия,че слушам Поп-фолк и то доста,повтарям "Пол-Фолк",не чалга,защото "Чалгата" е от рода на кючеците - "Костенурка" и тем подобни.Отбелязвам,всеки си има вкус,казал съм какво слушам,но от Всички клипове с поп-фолк,а намери някоя грозна - Да,ти не слушаш такава музика - но все пак :)
Също не мога да понасям - циганите ,ромите,мангалите - кой как иска да ги нарича - да ми ходят и пускат грозните си песни.Ама брат ,признай си ,че сме свикнали ,стига сега :D
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 21 Фев 2010, 15:51

BARETATA написа:Брат,те ме поздравяват с тези песни,но на "Таркан",съм слушал само една,защото е близо до "Денс" ритъма.Да,не крия,че слушам Поп-фолк и то доста,повтарям "Пол-Фолк",не чалга,защото "Чалгата" е от рода на кючеците - "Костенурка" и тем подобни.Отбелязвам,всеки си има вкус,казал съм какво слушам,но от Всички клипове с поп-фолк,а намери някоя грозна - Да,ти не слушаш такава музика - но все пак :)

Ама аз не съм ментор, слушайте и се поздравявайте с каквото ви харесва! ;) Мен ме оставете. ;) :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 21 Фев 2010, 15:54

Както решиш , Брат,искам да те поздравя с една песен за твоята Душа,ама ще ме затрудниш,трябва да разгледам твоята тема за Вечната музика и да пусна нещо за теб :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 21 Фев 2010, 16:12

КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 21 Фев 2010, 19:26

BARETATA написа:Да,не крия,че слушам Поп-фолк и то доста,повтарям "Пол-Фолк",не чалга,защото "Чалгата" е от рода на кючеците - "Костенурка" и тем подобни

Значи определяш тази песен на Мара Отв. като поп-фолк, а не като чалга? Хм.

Лорде, моля те не подхващай спора про- и античалга, защото той е безкраен и безсмислен. Чалгата съществува, тя е факт. Добра или лоша, тя е тук сред нас.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Polix » 21 Фев 2010, 19:38

А сега нещо по - морско и леки нотки за мечта за бъдеща отпуска

http://www.vbox7.com/play:0b8884c6&start=12

http://www.vbox7.com/play:2e5ba038&start=5

http://www.vbox7.com/play:2a083474&start=4
Изборът е един и нека той винаги да е правилният
Polix
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот pipi » 21 Фев 2010, 21:06

Dalaras с Amor Amor направо ме размаза :shock: . Не бях я слушала в негово изпълнение, уникално е! Благодаря на Lord :)
И докато сме на морска вълна
pipi
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 21 Фев 2010, 23:54

Въпреки вашите Предпочитания , прочетете текста в клипа , не е кой знае какво , ама все пак :D

Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 22 Фев 2010, 00:35

Би Би Си излъчи репортаж за чалгата в България

http://www.dnevnik.bg/istorii_na_denia/ ... bulgariia/
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 22 Фев 2010, 21:28

Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите