Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

SFS написа:Аз искам да сме равни пред законите и условията да са еднакви за всички за да се съревноваваме пред Неговото име.../ а кое е то, няма ли най сетне да удовлетнориш нас неверниците като МУ го оповестиш, о най блаженний сред верующите/та ако ще и най презирания от вас циганин да е най отгоре ни...щом може и зане то то е с Негово благоволение.

avitohol написа:SFS написа:Аз искам да сме равни пред законите и условията да са еднакви за всички за да се съревноваваме пред Неговото име.../ а кое е то, няма ли най сетне да удовлетнориш нас неверниците като МУ го оповестиш, о най блаженний сред верующите/та ако ще и най презирания от вас циганин да е най отгоре ни...щом може и зане то то е с Негово благоволение.
Щом искаш най презрения да води....ясно е накъде искаш да те водят. Ами ....може би си на точното място , опитай се да ги убедш да изберат някой индианец. Въпреки чувството на възхищение което питая към тях нещо ме съмнява дали ще те чуе някой, освен от Live. Най много да ти бият печата ....по добре недей.

SFS написа:.............
В САЩ президента е черен а в Канада гобернаторката също...вече не си бием негрите...сега на мода е фразата, че си ги поставяме за да заблудим още повече пролетариата

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта