В Китай мине се не мине някой и друг месец и екзекутират по няколко чиновници за корупция. Очевидно заплахата от смърт не ги възспира да се корумпират.
Същото е и за САЩ с убийствата и другите престъпления, които се наказват със смърт.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Валентина написа:... Доживотната присъда е достатъчно тежко наказание........ Или ако един убиец се озове зад решетките до живот, то държавата да гарантира, че той никога повече няма да се озове на свобода.

SFS написа:Обясни де, обясни та дано да те разбера...как ще нагорещиш тигатна за дивеча, който ще ти доставят неизвестно кои ловци?

NANIOX написа:Аз съм против смъртното наказание.Ако лежи до живот,мисля че е по-тежко наказание...........

Lord написа:SFS написа:Обясни де, обясни та дано да те разбера...как ще нагорещиш тигатна за дивеча, който ще ти доставят неизвестно кои ловци?
Готов съм да обясня, но ти не си готов да разбереш. Понеже сме си "слабост", ще опитам да помогна да прогледнеш от моя гледна точка. Не съм убеден, че е възможно, но ще опитам, и така, отговори на въпроса какво е демокрация, според теб?

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 189 госта