katana написа:....Освен това се поства пълна информация на сайта на Федерацията - sfsmvr.eu. Просто трябва мъничко активност - да се отвори пощата или сайта, да се прочете, да се разпространи по подходящ начин между членовете на СД. Повечето председатели по мои наблюдения го правят.
За пресконференцията - излезе достатъчно информация в медиите, в момента се подготвя диск с видеозапис за разпространение по СД. Стенограма не сме извадили, всеки, който желае, може да го направи по предоставения му запис. Стоева седеше на това място, защото водеше пресконференцията. Наели сме я като медиен експерт и това е част от задълженията й.
Ще се радваме да посочвате всяка наша грешка, която сте забелязали, както казвате, безгрешни няма и който не работи, той не греши. Ще се стараем да не ги повтаряме и изобщо да ги избягваме, все пак макар и млада организация, СФСМВР не е полигон за обучение, а инструмент за защита на интересите на нашите членове /каквито членове сме и ние в настоящия УС/.
Галентин Грозев
Уважаеми г-н Грозев,
Дълбоко се съмнявам в искреността на написаните от Вас думи.
Всичко е PR акция от ваша страна (от типа на тази която правеше играчът който сега търка резервната скамейка – Л. Серафимов) и хвърляне на прах в очите на „неграмотниците” и „папуасите” редови членове и симпатизанти на СФС. Тези думи „папуаси”, „неграмотници”, Търсещи под вола теле” не са написани от мен, а от неоценимата Ви „медийна експертка” Виалета Стоева – cveteto.
Уважаеми г-н Грозев,
Разликата между Вас и нереализиралият се кандидат-председател Л. Серафимов е може би в това, че Вие, за разлика от него действате някак си по финно. Защо се съмнявам в написаните по нагоре от Вас думи? Да, прав сте. Няма безгрешни хора. Но, само до тук. Безгрешен е само Господ и самообожествилите се членове на УС на СФС и ФКК. Този който се осмели да изкаже мнение, различно от Генералната линия на Ръководството на СФС бива анатемосан. Започва се бясна кампания по очерняне на неговата личност. Той е обявен я за комунист, я за нещо друго лошо, което може да съществува на този свят. И забележете г-н Грозев, това го правят старите-нови членове на УС и ФКК. Няма да цитирам имена. Всички вече добре ги знаят, това са хората от „Великолепната седморка” които яхнаха вълната с която успяха да съсипят идеята СФСМВР в която повярваха хиляди колеги преди година.
Уважаеми г-н Грозев,
Любопитно ми е да обясните не само на мен, а и на останалите „папуаси” и „неграмотници”(по думите на неоценимата ви В.Стоева) какви успехи чак толкова сте постигнали до сега? Нима с бойките декларации от името на УС,нахранихте или облякохте с униформи полицаите? Нима напускането на ССП, точно когато трябва да се води някакъв диалог постигнахте нещо?
Уважаеми г-н Грозев,
От досегашната ми практика на задаване на въпроси към УС, предварително зная какъв ще бъде евентуалният Ви отговор. Вариантите са няколко:
- Ще започнат бесни атаки спрямо моята скромна личност, защото съм изразил мнение несъвпадащо с Генералната линия на СФС. ОК. На това съм свикнал.
- Някой от Вас, ще влезне в ролята на ЧР и ще се опита да ме пенсионира. И на това съм свикнал.
- Услужлив модератор ще бъде „помолен” да изтрие изразеното лично мнение, защото ще прецени, че се заяждам
- Евентуално мога и да получа някакъв уклончив отговор, но дълбоко се съмнявамтова да стане
Уважаеми г-н Грозев,
За заплатата от 1 600 лева на неоценимата „медийна експертка” това не е слух, който пускам аз или камикадзе, а това го каза на всеослушание, членът на УС на СФС пред мен и и пред други колеги на циганската свада състояла се в Дряново - Борко Мазнев, когато трябваше да бъде сатанизиран старият председател и някои бивши членове на УС. Дори има свидетели на това как Борко Мазнев размахваше листовете за това, че тя била поискала такава заплата. Интересното е как ”забрави” да спомене това вътре в залата...
Уважаеми г-н Грозев,
Ако искате за в бъдеще да ви приемат насериозно, дръжте се и Вие по същия начин. Ако искате да сте медийнни звезди, бъдете такива, но после не се отричайте от някои казани от вас неща и не търсете вината в журналистите. Те само са ви цитирали...
В заключение:
Уважаеми г-н Грозев,
Не приемайте изразеното от мен лично мнение като заяждане, а като начин да се замислите къде грешите. То е в духа на това което сам написахте : „Ще се радваме да посочвате всяка наша грешка, която сте забелязали, както казвате, безгрешни няма и който не работи, той не греши. Ще се стараем да не ги повтаряме и изобщо да ги избягваме...”
Благодаря за вниманието...