МВР и мобилните оператори

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: МВР и мобилните оператори

Мнениеот BARETATA » 09 Фев 2010, 19:59

А за МВР се мисли само ,когато трябва да се Хока и Небеждава,карай да върви ,нали ?
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 09 Фев 2010, 20:06

Мобилните оператори, нямат срама!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 10 Фев 2010, 20:02

Няма нормативен документ, който да задължава служителя да има СИМ към някой оператор или да членува в затворена група. Има суперско решение: служителя отива при домакина, зачислява му се преносима радиостанция, изготвя докладна до н-ка си, той до директора, КИС дават позивна и всичко е цветя и рози. Ходи си със станцията на индивидуална или обща честота на гости, дискотека, кино или където си ще. Говори неограничено с всеки, който го слуша на дадената честота, без такса, без ограничение на производителя и напълно безплатно, независимо от изговореното време. Само периодично е необходимо домакина да подновява батерията. Освен това цивилен служител със забодената станция на колана, пагона, джоба и т.н. изглежда ужасно мистериозно и секси за всичко русо в дадения ареал. ;)
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 10 Фев 2010, 20:06

Брат да не говоря за тия станции,че направо Избеснявам .
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Полю Цейски » 13 Фев 2010, 12:11

а мтел са най - големите скръндзи от мобилните оператори
Полю Цейски
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Бай Ставри » 13 Фев 2010, 14:11

Lord написа:Няма нормативен документ, който да задължава служителя да има СИМ към някой оператор или да членува в затворена група. Има суперско решение: служителя отива при домакина, зачислява му се преносима радиостанция, изготвя докладна до н-ка си, той до директора, КИС дават позивна и всичко е цветя и рози. Ходи си със станцията на индивидуална или обща честота на гости, дискотека, кино или където си ще. Говори неограничено с всеки, който го слуша на дадената честота, без такса, без ограничение на производителя и напълно безплатно, независимо от изговореното време. Само периодично е необходимо домакина да подновява батерията. Освен това цивилен служител със забодената станция на колана, пагона, джоба и т.н. изглежда ужасно мистериозно и секси за всичко русо в дадения ареал. ;)

Lord,
Мисля, че не си прав и с това което си написал въвеждаш в заблуждение много колеги. Не искам това да бъде възприето за заяждане от моя страна. Но, нещата не стоят така елементарно и по този начин както си го написал... ;)
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 13 Фев 2010, 14:26

:) Никога не съм се приемал за последна инстанция, разбира се, че може и да греша. ;) В действителност ще съм ти благодарен да посочиш грешката/ите ми, за да не се изложа някъде. Благодаря ти предварително! :D
КОМИСАР

Мнениеот Бай Ставри » 13 Фев 2010, 14:40

Lord написа::) Никога не съм се приемал за последна инстанция, разбира се, че може и да греша. ;) D

Няма безгрешен човек. Бай ти Ставри също не е безгрешен, както и ти. Нито аз, нито ти сме последната инстанция, но тези неща не се обсъждат по този начин в публичен форум от Глобалната мрежа. За някои неща както ти, така и ти сме подписали съответните документи за конфиденциалност ( ;) най меко казано). Иначе с най-голямо удоволствие бих дискутирал с теб по тази тема.
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот PAOLON » 28 Фев 2010, 14:40

М-ТЕЛ имат нова оферта за нас .Домашен телефон -3 месеца без такса ,а после по 3.80 мисля беше +безплатен апарат +50 минути на месец към всички фиксирани мрежи и 1ст. на минута към групата и още имаше ,ама кой да слуша.
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Nabora » 28 Фев 2010, 22:42

Тези 50 минути са само към стационарни телефони :cry: Нима не може да бъдат пак 50, но и към мобилни апарати ;)
Nabora
младши Полицай
младши Полицай

Следваща

Назад към Полицията в България