ХАИТИ - невероятна нужда!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

ХАИТИ - невероятна нужда!

Мнениеот Lord » 11 Фев 2010, 22:22

Няма какво да обяснявам, Хаити! Реален Армагедон! Да го направим!
Само един SMS на 1255, всеки го може, да го направим сега, това е 1/3-та кутия цигари!
КОМИСАР

Re: Невероятна нужда!

Мнениеот BARETATA » 11 Фев 2010, 22:27

Веднага пускам ,наистина няма какво да се коментира
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 11 Фев 2010, 22:36

Отдавна пратих 20 кинта.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 11 Фев 2010, 22:53

Sir Humphrey написа:Отдавна пратих 20 кинта.

Знаеш ли защо пуснах темата? Щото четох тук, четох и в интранета, голям рев! Заплати, униформи, тонери, лампи и сирени, липса на батерии за станции, липса на сканиращи устройства, принтери, кубинки, листи, изгорели крушки в кенефа и още много справедливи искания, факт. Но! Гледах репортажите от Хаити и заключих, ми че ние сме щасливци, сериозно! Знам, сега ще бъда охулен от доста колеги, на едни ще им е изтекъл фреона на климата, други нямат течност за чистачки, трети се жалват от четворка на СУЦ-а, хич не ми дреме от посочените категории!
Ако някой, някъде ме е разбрал, нека прати SMS на 1255, наистина имат нужда! Може би твоят лев и двайсет ще спаси детски живот!
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 11 Фев 2010, 23:52

По добре ги дайте на мен за да ги внеса в организация която наистина ще занесе нужното с парите ви там..
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот NANIOX » 12 Фев 2010, 00:19

Lord написа:
Sir Humphrey написа:Отдавна пратих 20 кинта.

Знаеш ли защо пуснах темата? Щото четох тук, четох и в интранета, голям рев! Заплати, униформи, тонери, лампи и сирени, липса на батерии за станции, липса на сканиращи устройства, принтери, кубинки, листи, изгорели крушки в кенефа и още много справедливи искания, факт. Но! Гледах репортажите от Хаити и заключих, ми че ние сме щасливци, сериозно! Знам, сега ще бъда охулен от доста колеги, на едни ще им е изтекъл фреона на климата, други нямат течност за чистачки, трети се жалват от четворка на СУЦ-а, хич не ми дреме от посочените категории!
Ако някой, някъде ме е разбрал, нека прати SMS на 1255, наистина имат нужда! Може би твоят лев и двайсет ще спаси детски живот!

В тази връзка................
http://vbox7.com/play:93c32bd8
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 12 Фев 2010, 07:47

SFS написа:По добре ги дайте на мен за да ги внеса в организация която наистина ще занесе нужното с парите ви там..

Стони, поне тук не се меси, не опорочавай това благородно начинание. СМС - това е най-малкото, което всеки би могъл да направи. И да се моли никога да не изживее този ужас, който изживяват милиони деца на Хаити. Ако можеш - помогни, ако не можеш - поне не пречи и не опошлявай всичко...
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 12 Фев 2010, 16:45

Лицемери, какво опошлявам?...казах ви, че нямам доверие на тези, които пледират, че ще помогнат, освен поради факта, че не са състрадателни, което не е по вътрешната същност на онези, които са наяхали обществените организации в тази посока и онези, които си преписват частни инициативи такива извън църквата а и в самата нея, защото и самата тя по същност и съдържание е с подменено същинско такова. Никаква организация и дори държава от нашия вид не компетентна дори..ето тук прочети и се срамувай, замълчи наведи глава и и се помили за прошка, защото това е показателно до къде е достигнала некомпетентността в едно постоталитарно ненапуснато от лакеите му общество..
---------

Най-странното от цялата публикация е реакцията на военното министерство на Румъния. Според изданието, военният министър е отговорил, че Хаити, Таити, Маити, Папити и други звучат твърде подобно и не трябва да се вдига излишен шум около инцидента.

До този момент няма официална реакция на румънската страна, и не е ясно, дали този факт е действителен или е шега на електронното издание.
http://www.bnews.bg/article-5318
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Куче » 12 Фев 2010, 23:51

Lord написа:Няма какво да обяснявам, Хаити! Реален Армагедон! Да го направим!
Само един SMS на 1255, всеки го може, да го направим сега, това е 1/3-та кутия цигари!

Не съм много сигурен дали стигат поне всичките пари до Хаите? Като знам , че мои колеги са хващали такива самозванци с SMS за помощи.......все пак изпратих!
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 13 Фев 2010, 00:00

Моите пари ги пратих на Червения кръст.
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Следваща