Какво означава да си Българин?
Българин по рождение, по съзнание, по относителна културни ценности, традиционни семейни и родови, по белези, които ме прави съзвучен с много други, които се самоопределят като българи...
Но какво тук общо с мен си има скапаната ви българска държава, която е причината да напусна територията, която ми е родина? Вие живеете още във времето на тоталните идиологически клишета, които ви набиваха в ш..аните изпразнени от съдаржание глави, че държавата е и всичко онова, което обясних горе. Държавата е дин скапан механизъм, който се подържа от равноправен подписан договор между мен и всички останали членове на обществото в което живея. Поради изродения вид, неспособен да изпълни елементарните изисквания тя вреди в основите и основно на огромната част от гражданите и е в услуга на една минимална част от тях, които са я заграбили и я ползват. Не ви ли прави впечатление, че по изказа ми всичко прилича на противодържавна агитация ...а не ви ли прави впечатление, че въпреки това никой не е способен да вземе мерки за това а не си ли задавате въпроса защо??????
Защотоп ако го направи, независим европески съд ще констатира тези истини, които казвам и тогава ще бъде осъдена точно заради това, заради което пледира, че съществува и ще се наложи да я затворят и насрочат ново велико народно събрания за да се сключва нов основен закон под койтоп да се изгражда.
На мен за вас не ми пука, на мен ми пука за малцината сред вас мъченици, които са заложници на тази скапана машина и ще я строша.
Казвам ви, ще я строша и нищо неможе да ме спре.