от SFS » 10 Фев 2010, 19:25
Утре или вдругиден ще арестуват Бoко и какво ще промени това???
Отново ще стигнем до един сблъсък, който се роди с прибързаното помирение на сините в началото на този мандат в това народно събрание.
В такива моменти естествено дори и да се осъзнава, че това са реализации с цел влияние върху обществените настроения, поради курса заложен в дебюта, няма как да чуем критична реакция или нотки на съмнения а какво ли остава за критика.
Г-н Костов казва :
"Хората минават от другата страна на барикадата, точно както в холивудски филм, за съжаление", коментира тъмносиният лидер.
Само дето в случая забравя, че от другата страна е от същата страна. Преминаването не е от чисто в мръсно а от мръсно в по голямо мръсно. Така, че това не е сценарии от холивудски филм а реалност от нашия живот, която е следствие на престъпната държава, която не си е отишла а продължава да ни режисира филми.
Когато една групировка е успяла да се задържи във властта в условни демократични условия, сценично пропадайки и губейки контрол само за пред зрителите, естествено да продължи да изнася представления на сцената. Онази част от зрителите, които са наясно с огромния сценарии, стигнали до отчаянието в невъзможността да върнем реалността и живота на зрителите в собствените им ръце или по точно казано самите зрители не успяха да си вземат живота и да го превърнат в настояща реалност, решиха да сключат помирението с премирение.
Аз ги разбирам но не мога да ги оправдая, защото знам, че това е хапче за смъкване на температурата но това си е просто един пореден параден конгрес на една партия от миналото, която е напуснала локалната сцена в София и се разпростряла в международната от която черпи актьорите и изнася сцени за зрителите в страната ни със видео стена в Европа и до всички зрители като мен пръснати по целия свят.
Те не се научиха на едно. Лъжата е лъжа и тя няма как да донесе друго освен зло в пъти по голямо и в пъти повече в ниско и във високо, във дълбочина и ширина на организма общество като цяло. Е, една част от хората ще приживеят добре земния си живот в съглашателство с компромисите, само че ще пропуснат важното в живота си а то е да останат в историята на страниците на строителите а не на страницата в листа с рушителите на Българската държава.
А.Петров и всички артисти от този цирк, ще слезнат и излезнат от него когато този цирк фалира и дефакто а не само в поредната постановка, която дори не част от преставлението а адна поредна оперетка дори без спускане на завесата.
Въпроса си стои и той си е все същия...
Какво да се прави?
Какво да се прави за да се осъществи проект, който е алтернативен на тези недосегаеми несменяеми актьори в този бърдак от 111 кв.км. без да включвам сенките му.
Ще кажете, че това не е вярно и, че днес с Бойко Борисов наблюдаваме и живеем в реалността и реалността ражда събитията. Ще ме разсмеете. Защото и на мен ми омръзна и много бих искал да е така ама само когато не се замислям и се впусна по течението на всеобщата заблуда. Нещо като да заспим отново след леко разбуждане. Само, че нуждата от реална глътка истински въздух а не въображаем от тяхната бутилка с оксижен за да изпада пациента в блаженен сън а мародерите да го обработват. То тогава защо ще е био и нужно пробуждането. Живота в матрицата за някого си е сладък, рецепторите ще си получават и мозъкът ще си сънува онези сладострастия а тялото ще си гние в сътворените от тях кървави разтвори.
Ревизор - Одитор
"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".