Конкурс ОДМВР Варна

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Конкурс ОДМВР Варна

Мнениеот Deacon Frost » 07 Фев 2010, 19:15

Само не разбрах защо в така силно лансирания сайт на ОД МВР Варна, от кадровиците, че и на таблото... нищо няма, не е коректно. Отделно пък днес ми казаха, че вече местата са били нагласени, непотвърдена информация, но все пак, как може да се потвърди по принцип нещо такова. Искам да кажа само... е.аси простотията отсега и аз с мерак трябва да ходя да дефилирам на стадиона докато никой не го е еня за мен и/или останлите 460човека които не са предварително удобрени. Не се отказвам, в никакъв случай... но... какъв е смисъла изобщо някой да ми каже. В момента имам неверятно предложение за работа, за над 1300лв възнаграждение на ръководен пост и протакам заради несериозния изпит на МВР, което така или иначе безпрецедентно уважам. :evil:
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 08 Фев 2010, 23:14

Е по тази логика значи какво, тия наместените са само за талаш там, пълнеж...тц тц тц , нищо ли не правят в службата си :D
П.П. Незнам дали си по-малък от мен, аз съм ти казвал на колко съм мисля ;), макар че... няма значение.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Lord » 08 Фев 2010, 23:27

Бягай от полицията, момче, освен ако наистина не си готов да се раздаваш, да си разрушиш дори семейните отношения, да не познаваш какво е отпуск,а и да те псуват за благодарност! Ако очакваш друго, откажи се, ако си съгласен-добре дошъл при нас!
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 09 Фев 2010, 19:57

Договорът е 5 години,това важи повече от година и половина :)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Deacon Frost » 09 Фев 2010, 22:26

5 годинки си е сериозна цифра според мен :? Стажантската заплатка, майната й, разсъждавам по-философски, ще придобивам нови умения, доразвивам такива, и ще науча много нови и полезни/безполезни неща, че накрая и ще ми платят затова, кво по хубаво :lol:

Днеска бях до дирекцията, сега е първия ден в който могат да се получат изпитните карти, взех си моята доволно и почва засилени подготовки до 25-ти когато ми е физическия. След това на тест за интелигентност, като не е от значение точки на физическия, всеки се явява и на двата.
Интересна клюка която научих, е че...местата реално са повече и ще има още приеми, през 3-4 месеца, евентуално още 1-2 пъти. Т.е. да се запълни някакв бройка от 100-тина човека до към есента и да се почва академията тогава.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 11 Фев 2010, 23:24

Даже незнам и как се прави този тест, ама квото искат да ма правят, ако се взема кръв ще се радвам, все ще има някой дето ще отпадне, само плюс е :lol:, впрочем изобщо ама изобщо няма да се очудя ако половината дойдат надрусани, е това вече незнам как ше го наваксам.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lubo7 » 11 Фев 2010, 23:50

от Lubo7 Ако разгледате добре четирите методики за конкурси във МВР ,ще ви стане много ясно за какво иде реч.Може да вземете първите три изпита със максимални точки.Физически,тест интилигентност и психологически , А на събеседването със комисията ,която разполага със резултатите ти до момента,един от тях ако ти постави оценка нула 0 , то всичко е било напразно.Четвъртата методика е създадена със цел, първо нашите хора после най добрите , защото все някой трябва да върши и работа.
lubo7
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lubo7 » 12 Фев 2010, 00:12

от Lubo7 На такива измислени конкурси не съм се явявал , служил в под. 72220 ако ти говори нещо .А за лафовете може да спориме, " Кой ти е Шалтера".
lubo7
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот lubo7 » 13 Фев 2010, 18:56

от Lubo7 Трябва ли да има промяна на наредба №13-1009 2006г. по точно чл.3 ал.3 т.1 "да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса". Например един кандидат за кат. Е постъпва на39г за да се прекрати неговото трудово правоотношение във МВР са необходими 16.8 прослужени във МВР. Може ли във случая служителя на 55-56г кат.Е полицай, пожарникар или спасител да изпълнява добре професионалните си задължения или трябва да отпаднат необходимите 16.8 прослужени във МВР.
lubo7
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 25 Фев 2010, 20:05

Айде малко да подновя темата... и то по темата ;) Моя милост днес беше на изпит за показване на мускули и се справи с добри резултати. Имаше няколко човека които не успяха да се справят с нормативите и едно лекенце което просто се отказа на лицевите, при опит да направи 2 такива :? :D без коментар. Плявата беше отсята. Единствено мога да кажа, че без предварителна подготовка е пълен абсурд да се покрият нормативити, говоря близко или до максимума точки, минимума е кретенски. Видя се кой се е взел насериозно и кой кандидатства само да отбие номера. Надявам се и на теста за "акъл" който предстои там да се отсее другата плява и да лъснем кой какъв е за какво се бори. 88 човека ще продължат, предвид че коефициента е 2.5 х броя на местата. Това е, цел първа е поразена, остана да си намърдам задника в тази малка цифричка 88.
Мерси за подкрепата, макар и само в интернет на тези, които си знаят, мерси за инфото, мерси че имаше къде да видя нещата от кухнята и да се надъхам още повече, напук на ла.ната и мизерията която се сипе върху МВР, напук натова съм се мобилизирал изцяло.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР