Полицай е убит, а друг ранен в Казанлъшко

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Полицай е убит, а друг ранен в Казанлъшко

Мнениеот BARETATA » 08 Фев 2010, 22:43

Да,колега ,пуснах същата песен,ама в Изпълнение на Живо от Сл.Трифонов в моята тема "Песни за душата"... Там в началото преди изпълнението,Слави казва някои истини ... :?
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Toreador » 08 Фев 2010, 22:57

Поклон пред паметта на полицая!!!!! За този изверг дръзнал да извърши такава гнусотия - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ЗАМЯНА!!!!!Дано прокурора да е стабилен!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
Toreador
Нов
Нов

Мнениеот pipi » 08 Фев 2010, 23:09

Преди повече от година, когато Осата качи първия клип в памет на загиналите полицаи във vbox-а, четейки коментарите в съзнанието ми се е запечатал един от тях:

creepin_death каза:
2:56 e bashta mi Zavinagi shte ostana gord ot tova che jertva jivota si za cialoto mi semeistvo i darjava

Сега поредното дете на загинал полицай ще се сблъска от упор с мисълта, че от жив човек, който би могъл да бъде до него на абитуриентската му вечер, на сватбата, пред родилното, чакайки внуче, баща му се е превърнал в момент от клип. Поредният баща и съпруг, част от набъбващия по размер списък на загинали мъже. Нелепо, гадно и тъжно...
Поклон!
pipi
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот NANIOX » 08 Фев 2010, 23:14

Поклон и от мен.БЕСЕН СЪМ,за това няма да пиша повече............ :evil:
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Polix » 08 Фев 2010, 23:29

Поклон пред паметта на колегата!
Моите най-искрени съболезнования на близките!
За съжаление още две деца останаха сираци, поради това, че всеки от нас избягва да използва помощни средства и оръжие заради насадения страх да не превиши правомощия и да не бъде съден и засипан с жалби от недоволни граждани - друг въпрос е дали те са правомерни или не. И всичко това само защото спрямо полицая се изхожда от максимата "Виновен до доказване на противното".
Не ме интересува какво се пише в другите форуми срещу който и да е полицай, важното е че ние знаем, че той е един от нас и е човек и колега.
Изборът е един и нека той винаги да е правилният
Polix
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 08 Фев 2010, 23:47

Светла му памет на колегата.Но мисля ,че истината е такава:-Мангал закла полицай, който не го застреля от страх да не бъде съден.Сложете ръка на сърцето и кажете не е ли така.Прочетете и изказването на Ц.Ц. -НЕПРИЯТЕН ИНЦИДЕНТ Е...И ТА...А. :evil:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот GKrIvan » 09 Фев 2010, 00:45

http://video.v2.bgnes.com/view/6312
Вечна му памет на колегата и нека Бог го прости.Искрени съболезнования на семейството и близките му.
Изживял съм смърт на колега застрелян в патрулен автомобил 30 м. преди да го сменя ,изживях наскоро и самоубииство на колега,приятел и роднина полицай.Тъжни неща са това,не го пожелавам на никой да разбере болката от близо.
А на гадните копилета дето се радват по форумите пожелавам когато и се наложи да получат помощ от полицай и чакат с нетърпение идването и,Господ отгоре да ги чукне по главите и да и напомни а гнусните и писания ,и да и каже само молете се на мен пък когато ви чуя,ама да знаете,че няма да е в този живот.
Колегата е бил член на СФС МВР.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 09 Фев 2010, 11:17

Мир на праха му, излишно е да коментирам каквото и да било, трагедията е за всички и за семейството му.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 09 Фев 2010, 13:12

osata написа:Убитият полицай се казва Бончо Чернев. Той е на 39 годинии и близките му вече са известени. Баща е на две деца.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=478090

Роднините на убития полицай разбрали от телевизията

Научихме от новините в 19,00 часа, че синът ни е убит, разказа Черньо Гончев, баща на убития снощи в с. Енина полицай.
Вчера рано сутринта той е разговарял със сина си, който му е препоръчвал да не тръгва в лошото време към града.
Когато разбрах от телевизията, звъннах на снаха ми и тя беше чула - децата пищяха неудържимо, разказва Гончев. Всички са в шок.
Убитият полицай Бончо Чернев и съпругата му имат две деца - осмокласникът Чавдар и 10-класничката Моника. Жена му е шивачка.
Сега очакваме да го погребем в село Горно Черковище, където се е родил. Вярно е, че службата в МВР е тежка, каза още баща му.
"Стават инциденти. Аз съм бивш военен, служил съм в танковата бригада в Казанлък и той избра да бъде под пагон. Всяка събота и неделя се връщаше на село, за да ни помага."
Съседи на убития полицай споделиха, че са потресени от факта, че тялото му е било още топло, когато са съобщили по телевизията скръбната вест.

Всички са възмутени, че първо не са съобщили на родителите и съпругата му, а са научили тази ужасна новина от телевизионния екран.
Обвиненият за убийството Неделчо Василев е настанен в казанлъшката болница.
Той има рани на трите пръста, които най-вероятно са предизвикани от пиратки. Първоначалната информация, че се е прострелял в ръката, беше опровергана.
Лекува се в хирургичното отделение под охрана, съобщи говорителят на МВР в Стара Загора Йонка Георгиева.

При обиск в дома му снощи са открити голямо количество пиратки. Раните са станали повод да бъде потърсена помощта на спешния център в Казанлък, уточниха от МВР.
Срещу Неделчо Василев най-вероятно ще бъде повдигнато обвинение за убийство и за опит за убийство, коментира Йонка Георгиева.
Със заповед на кмета на с. Горно Черковище Иванка Манева утрешният ден е обявен за ден на траур по повод смъртта на полицая Бончо Чернев
Ще свалим утре националния флаг и знамето на Европейския съюз на пилона пред кметството, за да почетем паметта на нелепо загиналия наш съселянин при изпълнение на служебните си задължения, обасни Иванка Манева.
Хората в селото са потресени, допълни тя. Изключително скромно е семейството му, работливи хора - и майка му, и жена му са шивачки, разказа Манева.

Бащата на Бончо първи се е включил в почистването на снега в селото вчера.

Бончо от няколко години живее в Казанлък, добави кметицата.
Поклонението ще бъде утре от 11,00 до 13,00 часа в залата на читалището.

Инфо: Vesti.bg

:shock: :? :?
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот doznatel1 » 09 Фев 2010, 14:12

Като чета и ми се насълзяват очите, това е несправедливо. Трябва да върнат смъртното наказание!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България