БЕЗ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ДО ТУК 2 и 1/2

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: БЕЗ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ДО ТУК 2 и 1/2

Мнениеот osata » 07 Фев 2010, 21:10

Голям шофьор цццц :mrgreen:

Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 07 Фев 2010, 21:14

...ми бърза за работа, не виждаш ли?! Стриктен служител, а и почти такъв шофьор, аз лично нямам забележки, стига да не паркира около моята кола! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот osata » 07 Фев 2010, 21:26

Lord написа:...ми бърза за работа, не виждаш ли?! Стриктен служител, а и почти такъв шофьор, аз лично нямам забележки, стига да не паркира около моята кола! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами гледай тогава да не оставяш повече от 50-60 см място, щото иначе ще се намърда :lol: :lol:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 07 Фев 2010, 21:53

Хубу де, ето как умея аз да карам, клипа е заснет от човек от моя екип/Де вика Баретата/ ;) , Но стига съм дрънкал, ето:

:D Някой иска ли да го повозя? :oops: Може и с неговата кола, не е проблем, ще открие неподозирани неща :!: :mrgreen: :D
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 07 Фев 2010, 22:21

:roll: Ееех, Лорде, голям лъжец сиии... :roll:

.... понякога нещата не са това, което изглеждат.... :oops: :roll:

:lol: :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 07 Фев 2010, 22:40

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
КОМИСАР

Мнениеот PAOLON » 07 Фев 2010, 22:59

Lord написа:Хубу де, ето как умея аз да карам, клипа е заснет от човек от моя екип/Де вика Баретата/ ;) , Но стига съм дрънкал, ето:

:D Някой иска ли да го повозя? :oops: Може и с неговата кола, не е проблем, ще открие неподозирани неща :!: :mrgreen: :D
На писта е лесно ,няма насрещно движение, ела да ти покажа в София през деня как се кара за време.Да уточня, без сирени и лампи не ,че някои ги е...а .Ела покажи това в София давам ти АСТРА на 20000 хил. км.Съгласен?Имат застраховки не се коси,а и след месец се пенсионирам така, че една троика или шестица-наказание- няма да е проблем. :lol:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 07 Фев 2010, 23:30

PAOLON написа: На писта е лесно ,няма насрещно движение, ела да ти покажа в София през деня как се кара за време.Да уточня, без сирени и лампи не ,че някои ги е...а .Ела покажи това в София давам ти АСТРА на 20000 хил. км.Съгласен?Имат застраховки не се коси,а и след месец се пенсионирам така, че една троика или шестица-наказание- няма да е проблем. :lol:

Че аз във София много добре се справям, хванах му цаката на карането - изпреварваш само отдясно, запушиш ли движението всички ти дават път, щото и те не могат да минат :lol:
Като изключим че обърквам пътя и се губя понякога :lol: , особено една късна вечер реших да пробвам прекия път от центъра към ЖП гара - Люлин - Банкя, защото иначе минавах по бул. България горе до околовръстното-от там на дясно и... почти до Люлин и там нали отбивката за Банкя ( не съм бил на гости на Шефа, само съсед му бях ;) ) тъй се забатачих на 1км от жп гарата, ама то по него време на денонощието хич не могат да обясняват софиянци значи.... :mrgreen:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот GKrIvan » 10 Фев 2010, 18:23

http://www.blitz.bg/sport/article/52712
Камшик по гол задник за Юсуф Рабех, ако не спре с алкохола
Люти наказания ще се стоварят върху Юсуф Рабех, ако наруши дисциплината и спортния режим в Анжи (Махачкала). Шефовете на тима от Дагестанската република, която е част от Русия, се славят като едни от най-строгите. Мароканецът се прочу при престоя си в Левски с алкохолно наливане, сбивания и пътнотранспортни произшествия. В Махачкала обаче тези “трикове” не минават. Наливащите се с алкохол биват наказани не само с цяла заплата, но и със стар дагестански обичай – удряне на няколко камшика върху гол задник.
“Това доста плаши футболистите и досега не се е налагало камшикът да влиза в употреба

Е никога не е късно да има първи път нали :lol:
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 13 Фев 2010, 12:50

ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР....

Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР