Автомобили

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Автомобили

Мнениеот BARETATA » 05 Фев 2010, 09:39

Новият Toyota Prius e най-иновативното предложение за масова мобилност. Изцяло подобрената система Hybrid Synergy Drive е увеличила мощността с 22%, средният разход е намален до 4.0 л/100 км, а вредните емисии са едва 92 г/км.

Пълен хибрид, който ви позволява да се движите само с помоща на електромотор без да изразходвате капка гориво или да замърсявате околната среда, за разлика от леките хибриди, ползващи електромотор единствено, за да увеличат мощността на бензиновия двигател.

http://www.toyota.bg/cars/new_cars/prius/index.aspx

Лично съм се возил в предишната серия на Модела,много е удобен и практичен,малко грозен,но сега е подобрен значително.

Изображение

Интересно предложение от "Тоyota" :

Изображение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Фев 2010, 21:04

BARETATA написа:Новият Toyota Prius...Лично съм се возил в предишната серия на Модела,много е удобен и практичен,малко грозен,но сега е подобрен значително.

Барета, светни ме кой е другия начин да се возя в автомобил, но това да не е лично? ;)
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 05 Фев 2010, 21:13

Не се изразих правилно ,исках да кажа че съм Управлявал МПС-то,а другия начин е да те Возят.Грешката си е моя...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 05 Фев 2010, 21:32

Майтап бе човек, продължавай да се возиш лично на хубави коли, т.е. да ги управляваш. И да е безаварийно! :)
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 05 Фев 2010, 21:43

:lol: :lol: :lol: Абе то майтап,майтап ,ама както и да е :) А иначе Уж сме в Криза,а днес в София ме задминаха на една от Бензиностанциите три от тези Баварци . Е добре де ,какво правим сега

Изображение

Нещо Уникално,вижте само за какво Става въпрос... "Очи пълни ,ръце празни" , то и за Жените доста често важи това де от мъжка гледна точка.

http://www.bmw.bg/bg/bg/newvehicles/5se ... ndex.html#
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 05 Фев 2010, 22:22

BARETATA написа::lol: :lol: :lol: Абе то майтап,майтап ,ама както и да е :) А иначе Уж сме в Криза,а днес в София ме задминаха на една от Бензиностанциите три от тези Баварци . Е добре де ,какво правим сега Нещо Уникално,вижте само за какво Става въпрос... "Очи пълни ,ръце празни" , то и за Жените доста често важи това де от мъжка гледна точка.

:roll: Хмм... какво ли? За гладното куче пред месарницата съм ти разказвала май... И за душевните ч***и - също!:lol: :lol: :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 05 Фев 2010, 22:24

Как си знаех обаче сега,че ще отговориш.Ама някой ден ще Видиш как ще подкарам такъв Звяр :D ,също съм казвал,но нищо...
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 05 Фев 2010, 22:27

BARETATA написа:Как си знаех обаче сега,че ще отговориш.Ама някой ден ще Видиш как ще подкарам такъв Звяр :D ,също съм казвал,но нищо...

Амин, дай Боже!!!

;) :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 05 Фев 2010, 22:29

Нека тогава да се нарадваме на вискич МПС-та ,където сме пуснали всички ние :)
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 11 Фев 2010, 20:57

Гигантът от Страната на изгряващото слънце разклати целия сектор
Педали завличат “Тойота” с милиарди
Рязко ускорение или мудни спирачки връщат "Prius" в бокса.

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=313010
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите