А на атеистите, марксистите и комунистите къде им Е?
Не е ли в катакомбите и иконите по партийните кабинети, щото Той неможе да им е в сърцата и душите и никаде другаде отричайки съществуването му?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител на недъзите на обществото.
Чакам събуждането на народите и бъдещий комунистический строй на целия свят.

SFS написа:...................
Религия съм учил в университета, имаше такъв предмет и преподавател, който знаеше колкото самия тук ник авитохол. Само, че това не е достатъчно, знанията в тази посока са само хардуера, който трябва да се изпълни с дух и еманация на вяра в сърцата на всеки добър човек. Там в сърцето се ражда и то цъфти и облива този хардуер от знания, само тогава е истински и цялостен, завършен и способен да сътворява чудеса.

SFS написа:Разбира се, че е Един...така както майка ти е една.
Няма човек роден от две майки..така и всемира има Един родител, едно начало и то разумно и всемогъщо....
Твореца на всичко може да е само Един, дори ако приемем за миг хипотетично наличие на много, то те също трябва да са от някаде пръкнали... от общо място и това общо за тях пак ще е Той...елементарна логика..
С Това съм съгласен, Твореца е един, програмата ни е обща на земята...."Както горе, така и долу"- основния девиз на Източните езотерици за всички времена...
Но Стони, отговори ми моля те защо тогава , там където си в момента, не всички почитат Единственния, а всяка от по гореизброените етноси и изповедания почита СВОЯ? Там нали няма комунисти, а всъщност атеистите май са най многолюдната партия? Защо наред с тях свободно съществуват Йеховисти, Сциентолози другите Войни на Сатаната? Това Единство ли е или по скоро- Отцепника, Звяра за който говориш? Защо си тръгнал да оправяш нашите вярвания тогава?

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 145 госта