SYNOPTIK написа:Hammer написа:След като полицаите се респектират от бандитите, а не бандитите от полицаите...
като се започне от административното обслужване на гражданите, премине се през оперативно-издирвателната дейност, охранителна дейност и целия спектър, цялата палитра на дейности на МВР....
За да ходи главният секретар три пъти там, значи има някакъв проблем.
Липсата на обезпеченост на криминалния контингент по територия. Ето това е точната формулировка.
http://www.focus-news.net/?id=f14027
Тези отговори лично на мен ми допадат !
Десетки са местата,където управлението буквално е преминало в ръцете на местни феодали...
МИ да се замислят тия палячовци Калинчо,Малинчо и другите там кой е виновен за това,полицаите да се страхуват да ваземат отношение.Щото за най-малкото боклуците пишат едни жалби по 5 листа и такива като тях(Калинчо и Цветанчо) почват да правят едни проверки,едни наказания едни простотии та чак ми се повръща.Щото мислят едни етични кодекси,дето едва ли не свирки трябва да правим на всеки миндил,докато той ни плюе в лицето,да внимаваме да не нараним някой докато му слагаме белезници т.н.Обърнаха ни на червен кръст а сега що така бе Миме полицаите не смеят да се опънат на Галев.Заради вас,господа генерали,секретари и всякакави администратори и заради вашите безмислени заповеди и инструкции.Обърнахте полицията на балетна трупа.