СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот Sir Humphrey » 01 Фев 2010, 22:28

Стони, току-що вечерях, моля те! Не искам да си гледам стомашното съдържимо по средата на смилането му... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 01 Фев 2010, 22:31

Стони , мога ти отговоря директно братле. Някак си не искам да замацам....още повече "дупето с тиква" Така че ще бъда ..."културен" 8-)
Кажи ми честно.....ти пък за какво милееш там в Канада за нас бедните ченгета?
Много съм любопитен за отговора ти ;)
Между другото от твоето село Гърмен имам голям приятел. 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 01 Фев 2010, 22:36

SFS написа:..............Сами знаете, че в турския кенеф (както образно изобразени) никой не бърка за да вади лайната...те се асимилират от едни бели в случая червени червеи до последното изпръжнение, после настъпва суша, глад и мор за цялото червиво гърчещо се кълбо.

Щом го казват от "дълбините на канала" /ТВ-реклама, не е мое/, значи е така! :lol: :lol: :lol:
КОМИСАР

Мнениеот Sir Humphrey » 01 Фев 2010, 22:38

Мистър Мускул - гел водопроводчик?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ribaflic » 01 Фев 2010, 22:42

Губи се връзката с историята и реалността, давайте по темата
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 01 Фев 2010, 22:49

Куче написа:Стони , мога ти отговоря директно братле. Някак си не искам да замацам....още повече "дупето с тиква" Така че ще бъда ..."културен" 8-)
Кажи ми честно.....ти пък за какво милееш там в Канада за нас бедните ченгета?
Много съм любопитен за отговора ти ;)
Между другото от твоето село Гърмен имам голям приятел. 8-)

Вие нямате представа колко сте ми близо и колко отчетливо се вижда от тук всичко. Родени, израсли и останали до момента там си не ви позволява да имате представа какво е света и как изобщо всичко е видимо. Просто си спомнете онова правило в което се казва, че когато си в гората виждаш дърветата а самата гора само когато си извън нея.
Така, че опитайте да разберете, защото няма как да го видите от там.
Да, не ми е приятно, че малцинството в това ведомство са на това дередже. За и заради другите малцина нормални хора на територията ми е мъката и заради тях просто няма как да им простя на другарите. Имам ако Бог даде още много години в които ще се занимавам именно с това.
Кажи ми кой ти е птиятел за да ти кажа що си за стока...нали има такава приказка?
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Lord » 01 Фев 2010, 22:51

ribaflic написа:Губи се връзката с историята и реалността, ...

:roll: Според диалектическият материализъм не е възможно да се губи, но нека Стони да каже, той е по-компетентен, признавам. :oops:
КОМИСАР

Мнениеот cveteto » 01 Фев 2010, 22:55

ribaflic написа:Губи се връзката с историята и реалността, давайте по темата

Че тя, връзката с реалността, отдавна се е изгубила в тази тема. :lol:
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот SFS » 01 Фев 2010, 23:21

Още от много месеци назад ви казах, че ако отказвате да напишете истинската история на синдиката, той ще е уязвим от крадци и мушенници, които треперят от обвързването му с моята личност.
Мръсните хорица ще напуснат автоматически палубата му защото те знаят какво ще последва. А малцината трябва да правят онова, което се изписа в началото и нищо друго. Само така могат да се поправят нещата във вътрешен план. Инак самия факт на случилото се си изигра положителната роля в много аспекти.
Днес държавата не се ползва от политическата полиция за да съсипва и спъва процеси в посока изчистване от червения боклук.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Куче » 02 Фев 2010, 21:52

Какво да кажа?. Мъката ми е голяма , толкова голяма че и аз като някои колеги мога да сложа ....черта на всичко и да се откажа завинаги! Помислих,премислех и реших ,че аз ще си отида от тая система , но с гордо вдигната глава! 8-) Да няма се предам.....пък каквото ще да става! Най лесно е да избягаш от проблема , по-трудното е да го решиш проблема! 8-) Тоя написал писмо , оня решил че е обиден ,другия не бил признат от тоя който се мислел за ПЪРВИ!
Няма да стане вашата работа.......мижетурки такива :evil: .... Имам две деца и спа спокойно , дайте да направим живота на нашите деца ......поне реален!. Замислете се накъде отиваме с тия интриги и какво бъдеще ще имат моите и вашите деца? 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР