Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 14:39

Sir Humphrey написа:Много негодни по медЕцинско! Профилактичната медЕцина в БГ мно'у зле!

:lol: :lol: Така е тя, `щото нЕмаме качествена профЕлактика... :lol: Всичкото ни е "шменти-капели", както се изрази неотдавна ББ в Германия... :roll: :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 15:48

petinka написа:има ме в списъка на недопуснатите кандидати

:roll: Амиии.... тооо, човек каквото сам си направи - друг не може да му го стори! :roll:
Драга ми драгинке Петинка, какво значи "стана ми лошо от иглата"?! /или нещо от сорта беше!/ :shock: :evil: Ти да не си мъж :roll: , че да си позволяваш тоя лукс да ти става лошо, а?! :evil: Само на тях е разрешено, дечко :roll: , ние нямаме тая привилегия... :lol: Ами когато дойде време да ставаш майка, а?! Има да те дупчат, че ум ще ти зайде... Що ще правиш ти тогаз?! :?: Или пак ще викаш: "Не искам!"?! :o Даам, ама нямааа такива филми... :roll:
Петинко, стегни се и бъди ... мъж!!! ;) :lol: Не губи кураж, участвай в следващия тираж, ъъъ... конкурс де! Късмет и успех! :) А като дойде време да те дупчат пак - обади ми се, ще дойда да те държа за ръката... ;)
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 30 Яну 2010, 16:12

slaron написа:....... какво значи "стана ми лошо от иглата"?! /или нещо от сорта беше!/ :shock: :evil: Ти да не си мъж :roll: , че да си позволяваш тоя лукс да ти става лошо, а?! :evil: Само на тях е разрешено, дечко :roll: , ние нямаме тая привилегия...
И ние нямаме подобна привилегия. :( Не само, че ежегодно ме дупчат, ами веднъж се наложи и аз да го правя на съвсем непознат, пострадал човек, но се получи ОК. А, иначе от спринцовки може да се шашка единствено премиера! Вие, дами новини не гледате ли?! :twisted:
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 16:23

Lord написа:....И ние нямаме подобна привилегия. :( Не само, че ежегодно ме дупчат, ами веднъж се наложи и аз да го правя на съвсем непознат, пострадал човек, но се получи ОК. А, иначе от спринцовки може да се шашка единствено премиера! Вие, дами новини не гледате ли?! :twisted:

:shock: :shock: :shock: Леелеее, Lord-е, ежегодно ли те дупчат?! :shock: :o :shock: Я гледай ти!!! :lol: :lol: :mrgreen: И още си жив?!?!?!?! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Недей, че ще ме умориш от смях! :lol:

П. П. Пък за новините... к`во да им гледаш? :x ... Все за един и същи говорят ... Да имаше нещо ново, та да гледа човек, `ми то... да те е страх да си отвориш консервата ... :roll: :|
Амаа тооо... това е друга тема!
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот petinka » 01 Фев 2010, 18:06

Много се изложих аз
Аз БЕЗУСЛОВНО вярвам в институцията МВР !!
petinka
Полицай
Полицай

Мнениеот SYNOPTIK » 01 Фев 2010, 18:59

petinka написа:Много се изложих аз

Тук не съм съгласен !
Та самият Премиер нееднократно е заявявал,че страшно го е страх от спринцовките...!
В никакъв случай,не се подценявай,petinka!
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот slaron » 01 Фев 2010, 20:03

:) Малко си още... ;)
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 01 Фев 2010, 20:32

slaron написа:

:D Петя, Сларон е максималистка и иска да каже, че "Винаги може още"!
:lol:
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 01 Фев 2010, 20:37

Lord написа:
slaron написа:

:D Петя, Сларон е максималистка и иска да каже, че "Винаги може още"!
:lol:

:lol: :lol: :lol: Лорда, ако не уточни до прецизност нещата, просто няма да е той! ;) :lol: Чат-пат ми заприличва на ... Монк! :mrgreen:

П. П. Петинко, исках да кажа, че си още малка... простено ти е. Колко има още да грешиш... :roll: Нали УЖ така се учим в живота! :? И да, тук Лорда е прав - "Винаги може още"! ;) :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 01 Фев 2010, 21:01

slaron написа: :lol: :lol: :lol: Лорда, ако не уточни до прецизност нещата, просто няма да е той! ;) :lol: Чат-пат ми заприличва на ... Монк! :mrgreen:

Монк прилича на мен, защото е сниман много след като съществувам аз. :oops: Освен това какво му е лошото на Монк, пич та дрънка! ;) :mrgreen:
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители