Автомобили

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Автомобили

Мнениеот BARETATA » 30 Яну 2010, 22:15

Е тогава направо там,пък ще те повозя на някой лъскав Джип,някой ден,може би ? ;)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 22:21

BARETATA написа:Е тогава направо там,пък ще те повозя на някой лъскав Джип,някой ден,може би ? ;)

Ееее, амин, дай Боже! :!:
:lol: :lol: :lol: Може, ама ако си ме арестувал с белезници! ;) Нали ти обясних вече за возенето, да не се повтарям! 8-)
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 30 Яну 2010, 22:22

Добре,щом така искаш,ама Автомобилите с белезници,не са Джипове,а такива ...

Изображение
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 22:24

:roll: На такованка вече съм се... возила! :roll: :oops: Дай друго! :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 30 Яну 2010, 22:28

Изображение

Повечето мъже, попадащи в категорията “бракуван”, са наясно, че за семейството е нужен предимно практичен автомобил. Голям процент от тях обаче не спират да мечтаят за возило със спортна визия и не могат да се примирят с реалността, че трябва да управляват скучноват компактен ван например. Новото предложение, което до голяма степен разрешава този проблем, идва от Renault, които извадиха на пазара Megane Grandtour. Това е четвъртият модел от обновеното семейството на Megane, който излиза на пазара след версиите Hatch, Coupe и Grand Scenic. Автомобилът съчетава елегантен и динамичен стил с изключителна практичност и сериозна товароносимост. Моделът се произвежда в завода на Renault в испанския град Валенсия, на същите поточни линии, където се сглобяват версиите Hatch и Coupe. Той вече е и на нашия пазар, а версията, на която решихме да акцентираме, беше оборудвана с уникалния 1.9-литров дизел и високото ниво на оборудване Privilege. Ето и нашето становище по въпроса след обстойния тест-драйв, който направихме.

Екстериор

Още от пръв поглед возилото се различава от стандартните компактни комбита. В сравнение с Golf и компания (виж алтернативите) новият Grandtour е значително по-хармоничен и с подчертано спортна осанка. Отвън автомобилът изглежда стегнат и компактен, а хубавото е, че това почти не се отразява на вътрешното пространство. Интерес представляват задните светлини, които са доста по-различни от тези на останалите модели от линията Megane. Освен това по-дългото с 60 мм междуосие на Megane Grandtour, сравнено с това на Megane Hatch, осигурява балансирано излъчване и съразмерни пропорции на автомобила. Погледната в профил, колата впечатлява с обтекаеми и динамични линии, нехарактерни за повечето компактни комбита. Предната част е доста сходна с останалите представители на модела, като по този начин се запазва търсената съвсем умишлено фирмена идентичност...

http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... nu=1&act=3
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 22:36

Да, сигурно е мноого практичен "Мегана". И добре вози... Мои приятели имат такава, лятото пътувахме с нея до морето и обратно. Бърза, комфортна... :!:
Ама аз имам принцип - коли, започващи с буква "Ф" не обичам... :roll: Като например - "Форд" и ... Фсичко Френско! ;) :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот BARETATA » 30 Яну 2010, 22:38

Просто поставям информацията за Автомобила и аз нещо съм много резервиран ,ама доста :)
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 22:45

BARETATA написа:Просто поставям информацията за Автомобила и аз нещо съм много резервиран ,ама доста :)

Нежнички са френските автомобилчета, не са за нашите географски ширини... :roll: Разбити пътища, едрички шофьори, бурканите със зимнината... :roll: ;) Тцъ, не са за нас! :lol:
Няма бивши ченгета...
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот osata » 30 Яну 2010, 23:56

slaron написа:
osata написа:Това автомобили ли са?
:lol: :lol: ;)
Дубайска работа... пак, че поне колите си не чохлят :mrgreen:

:lol: Оса, `айде сега - "гроздето е кисело..." :lol: :lol: :lol: :mrgreen: