Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
kapandura написа:monika написа:kapandura написа:Истината е, че когато бях предложен за член на УС зададох въпрос. Той беше формулиран приблизително така: "Има ли в залата някой, който да стане и да каже в очите ми, че съм бил член на политическа партия?".
Пич ти си лъжец.
Ти заяви, че не си членувал в политическа партия.
Лъчо, аз присъствах като делегат на ИНК и ти знаеш това. Там бяха още 150 човека. Заявявам, че Малкия каза точно думите, предадени от него, каква клетва те гони не знам. Понякога на човек толкова му се иска нещо да е истина, че сам започва да си вярва в него, но има 150 свидетели, приятелю ...
Моника. Ако си била на ИНК трябва да си чула от г-н В.Попов ясно думите му.
Те бяха:
-Никога не съм членувал в политическа партия.
Същия г-н Попов още на учредяването на СФС се кълнеше, че заема поста на зам. предс. до НК,след което ще се оттегли и няма да се кандидатира за ръководен орган в организацията. Това го е твърдял неколкократно пред мен и други.
Относно твоето твърдение. Има пълен аудио запис при Лукан Лазарски от ИНК, нека го пусне тук. Тогава на всички ви неприсъствали на ИНК ще стане ясно.
Всъщност не ми дрреме за това, че г-н Попов е бил член на ВМРО. Дреме ми за това, че лъже.
Всички тези ще си носят кръста, за това че предадоха хората.
Ако не сега това ще проличи след време.
Бях длъжен да изнеса фактите такива каквито са.
Дерзайте.
kapandura написа:dinkovm написа:малкия написа:Е, аз бях дотук в тази тема. Писна ми да ми отправят лични обиди и обвинения - при това без никакви аргументи.
Приятно писане на kapandura и приятно четене на останалите.
P.S. Единствено желанието да се придържам към добрия тон и уважението към по-голямата част от участниците във форума не ми позволяват да квалифицирам по подходящия начин повечето от написаното в темата.
Неориентираността на Капандура не е го прави приятен за четене. Дори на против- дразнещ е, но както и да е мерси за пожеланието. И без това ни писна на всички от псевдосиндикат и псевдосиндикалисти и махленските им клюкарства и сплетни.
Трудно е да отговоря на всички ви![]()
Пич, защо мислиш, че всяка сутрин хвърлям боб и се моля да четеш и пишеш в тази тема?
Все пак въпреки твърдението ти, че темата е неприятна за четене фактите говорят друго.
СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ
1 ... 222324
от kapandura » 20 Дек 2009, 13:57
236Отговори
4703Преглеждания
Последно мнение
от kapandura
30 Яну 2010, 01:26
Lord написа:За останалите не зная, но ще споделя личното си мнение, като изключим Фантома/забавен е/ и Моника/обективна е/, останалите сте скучни, като нЕк`ви развалени латерни. Само да ви информирам как е отстрани, де, но ако ви е кеф продължавайте...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта