СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот kuka5 » 30 Яну 2010, 01:34

Сега пък ми позволи аз да не съм съгласен с теб, защото в случая не говорим за заплатите, а за нещо съвсем дребно и ако всички не разберат, че трябва да са ангажирани в борбата и не осъзнаят, че трябва и да носят отговорност за думите си и делата си просто няма да има никакво развитие.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот kapandura » 30 Яну 2010, 01:39

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:40, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот kuka5 » 30 Яну 2010, 01:44

Лъчо, ти мълча на ИНК, защо не поиска от В.Попов отговор на отдавна завладялия/само и единствено теб/ те въпрос за ВМРО. Защо бе Лъчо не взе микрофона и не попита, сега нямаше да се занимаваме с този глобален проблем. Може би отговора се крие в невъзможността ти да комуникираш "фейс то фейс","очи в очи", както искаш.
И за твое сведение не пия. Говорил съм няколко пъти с теб и не виждам смисъл от разговорите ни.
Появата ти само след 00.00 часа е обяснимо.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот kapandura » 30 Яну 2010, 02:02

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:41, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот monika » 30 Яну 2010, 10:25

kapandura написа:
monika написа:
kapandura написа:Истината е, че когато бях предложен за член на УС зададох въпрос. Той беше формулиран приблизително така: "Има ли в залата някой, който да стане и да каже в очите ми, че съм бил член на политическа партия?".
Пич ти си лъжец.
Ти заяви, че не си членувал в политическа партия.

Лъчо, аз присъствах като делегат на ИНК и ти знаеш това. Там бяха още 150 човека. Заявявам, че Малкия каза точно думите, предадени от него, каква клетва те гони не знам. Понякога на човек толкова му се иска нещо да е истина, че сам започва да си вярва в него, но има 150 свидетели, приятелю ...

Моника. Ако си била на ИНК трябва да си чула от г-н В.Попов ясно думите му.
Те бяха:
-Никога не съм членувал в политическа партия.
Същия г-н Попов още на учредяването на СФС се кълнеше, че заема поста на зам. предс. до НК,след което ще се оттегли и няма да се кандидатира за ръководен орган в организацията. Това го е твърдял неколкократно пред мен и други.
Относно твоето твърдение. Има пълен аудио запис при Лукан Лазарски от ИНК, нека го пусне тук. Тогава на всички ви неприсъствали на ИНК ще стане ясно.
Всъщност не ми дрреме за това, че г-н Попов е бил член на ВМРО. Дреме ми за това, че лъже.
Всички тези ще си носят кръста, за това че предадоха хората.
Ако не сега това ще проличи след време.
Бях длъжен да изнеса фактите такива каквито са.
Дерзайте.

Да, Лъчо, бях там, но не съм чула тези думи, защото не бяха изречени. Ако всички твои твърдения за историята на СФСМВР са от този род, по-добре темата да бъде изтрита, за да не влизат в заблуждение четящите тук. И не спекулирай с тезата, че темата е твоя и можеш да си пишеш каквито искаш лъжи.
"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш" - Майка Тереза
Аватар
monika
Полицай
Полицай

Мнениеот dinkovm » 30 Яну 2010, 10:29

Уважаеми "Капандура" не съм писал ,че темата е трудна за четене- ти си труден за четене. Ще ти отговоря и "защо". Защото от постовете ти личат болни лидерски амбиции. В словоизлеянията ти няма нищо градивно освен плюене по-другите ,които не са на твое мнение. Тоя какво казал оня какво казал пък друг не му казал. Стана въпрос за "женския полов орган" човека много правилно се изрази, защото поведението ти е ку.венско. Мен , а и много други ама въобще не ни интересува твоята професионална реализация и как си спечелил конкурса. Не съм прочел пък и някъде да се спекулира с това, преди ти самия да го споменеш. В начлото , като "форумен полицай" ми харесваше и то много. Незнам дали емоциите ти дойдоха повечко или тогава грешно сме те разбирали , но сега нещо не ми харесваш ............и не само на мен, ако е само на мен простено да е. С все повече хора влизаш в безмислени и деструктивни разправии , които излагат не само теб , а СФС като организация. Ако продължаваш така репликата "не се прави на не на е.на мома плачеща за к.р." ще звучи " не се прави на "Капандура". Стегни се и бъде себе си.
Аватар
dinkovm
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот фантом » 30 Яну 2010, 12:15

Към осата:Тате каза така,че секи може да се свръжес ония от усъто и да им каже,ако он не иска то маже некой друг да го направи това.Кука5 е прав,оти тате каза,че они дават това дека са им го казале от членьовете,ама ония от меверето постоянно се праели на утепани и постоянно не искали да приемат нищо от синдикато.
Към капандурата:тате каза,че млати цилична шизоврения,ама он не е виновен,оти Моника и dinkovm му го казали много убу и тате каза че нема какво да добави,освен че е влашка престилка.
ама тате не знае,че пишем тука и че яз мога да кажем,че това дека го пише Капандурата ич не ми харесва и на мене.
фантом
Нов
Нов

Мнениеот NANIOX » 30 Яну 2010, 15:06

kapandura написа:
dinkovm написа:
малкия написа:Е, аз бях дотук в тази тема. Писна ми да ми отправят лични обиди и обвинения - при това без никакви аргументи.
Приятно писане на kapandura и приятно четене на останалите.

P.S. Единствено желанието да се придържам към добрия тон и уважението към по-голямата част от участниците във форума не ми позволяват да квалифицирам по подходящия начин повечето от написаното в темата.

Неориентираността на Капандура не е го прави приятен за четене. Дори на против- дразнещ е, но както и да е мерси за пожеланието. И без това ни писна на всички от псевдосиндикат и псевдосиндикалисти и махленските им клюкарства и сплетни.

Трудно е да отговоря на всички ви :D
Пич, защо мислиш, че всяка сутрин хвърлям боб и се моля да четеш и пишеш в тази тема?
Все пак въпреки твърдението ти, че темата е неприятна за четене фактите говорят друго.
СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ
1 ... 222324
от kapandura » 20 Дек 2009, 13:57
236Отговори
4703Преглеждания

Последно мнение
от kapandura
30 Яну 2010, 01:26

Абе ти някъв рекорд ли гониш?????????? :(
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 30 Яну 2010, 16:02

За останалите не зная, но ще споделя личното си мнение, като изключим Фантома/забавен е/ и Моника/обективна е/, останалите сте скучни, като нЕк`ви развалени латерни. Само да ви информирам как е отстрани, де, но ако ви е кеф продължавайте...
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 30 Яну 2010, 16:13

Lord написа:За останалите не зная, но ще споделя личното си мнение, като изключим Фантома/забавен е/ и Моника/обективна е/, останалите сте скучни, като нЕк`ви развалени латерни. Само да ви информирам как е отстрани, де, но ако ви е кеф продължавайте...

Lord-е, нек` си приказват, бе! Не пречат! Само да не се плюват или замерят с л...а, че пръска много настрани... :roll: :?
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР