Как сте със Съня или респективно-Кошмари ?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Как сте със Съня или респективно-Кошмари ?

Мнениеот BARETATA » 21 Яну 2010, 00:23

Тук ще напиша нещо от Книгата на osata,която сканира за СОБТ.

"... И недосънували съня си,скачаме в поредната Война. "

С това си нещо,искам да изразя и кажа,че почти всички сме потърпевши от това.От тревогите,нощно време,от проблемите,от Простотиите,които трябва да изчистим.Така,че въобще нямаме Здрав сън.Може би той е такъв,когато сме скапани след всичко,което е било през Денят или Нощта.Но пак не е Здрав сън,а НЕОБХОДИМ,за да заредим Батериите. :idea:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ROBOCOP » 26 Яну 2010, 21:55

Най-големи проблеми със съня имах: когато ме гонеше военен следовател ; когато повредих служебния автомобил и трябваше да го поправя за своя сметка ; дали ще можем да си плащам ипотеката на жилището да не го вземе банката и когато всеки път се чудя как ще изкараме със семейството ми месеца.
Иначе рядко сънувам , че не мога да хвана някой апаш и той избягва.
ROBOCOP
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 27 Яну 2010, 22:01

Хм,те това твоето не са Сънища,ами направо Кошмари.Пожелавам ти нещо по-приятно ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 29 Яну 2010, 11:45

Обаче сега - в момента - съм на Лекции - Очни и явно поради сменяне на обстановката до някаква степен - или нищо не сънувам от Умора или пък Сънувам ама Всичко,направо всичко :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 29 Яну 2010, 11:47

Аз пък сънувам,че ме канят в МВР на работа. Това кошмар ли е? :lol: :lol: :lol:
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 29 Яну 2010, 11:49

Не,даже е много хубаво,ти имаш ясна цел и Принципост,въпреки че понякога се нарушават тези принципи.
Шом те канят ела,няма ядове,места има,а и трябват качествени хора - или поне с чиста Съвест :mrgreen:
Хубави сънища имаш :D Все пак Темата е сериозна и затова е тук,за да може да дискутираме Всеки от нас как се чувства по и след Смяна или Работен ден.Да видим как се променят тези сънища или Кошмари в различните ситуации.
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Валентина » 29 Яну 2010, 11:53

Да бях с 20 години по-млада, сигурно щях да дойда. Ама... вече съм на "пенсионна" възраст - по вашите критерии :lol: :lol: :lol: И няма да се справя с ФП-то. За сега ще се огранича само с контактите си с ДПС.
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 29 Яну 2010, 11:54

Виж за ЛРТП ,както и да не ,темата е много важна,всички знаете защо е така ,независимо кой пише или не.
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 29 Яну 2010, 21:11

Някой от вас сънувал ли е такова нещо -
двама полицаи обградени от поне 50 човека, издърпват един от тях и го задържат... никой не се намесва от публиката.... това не можем и да го сънуваме тук.... :D

Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 29 Яну 2010, 23:31

Не ,дали и при нас ще стане това , Може би - Да си припомним песента на "Сигнал".
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България